Τρίτη, 17 Σεπτ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ γράφει ο Ματέο Μορέτο

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ γράφει ο Ματέο Μορέτο
ΦΩΤΟ Reuters

Σε προφορική συμφωνία με τον Άντονι Μαρσιάλ έχει έρθει η ΑΕΚ όπως υποστηρίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, με την Ένωση να είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε τον Πιερό και να είναι πλήρης στην θέση του σέντερ φορ, ωστόσο όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην αγορά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο η υπόθεση του «πάγωσε». Ωστόσο το γεγονός ότι ο Μαρσιάλ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί την πρόταση των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι εάν τελικά το ρεπορτάζ ισχύει, θα φέρουν στην Ελλάδα ένα τεράστιο όνομα.

Ο Μαρσιάλ αγωνίστηκε στο «Old Trafford» από το 2015 έως το 2024, σκοράροντας 90 γκολ και μοιράζοντας 47 ασίστ σε 317 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις. 

Μάλιστα η Γιουνάιτεντ τον απέκτησε έναντι 80 εκατομμυρίων από την Μονακό, με τον Γάλλο να έχει μια γεμάτη καριέρα στον σύλλογο του Μάντσετσερ πανηγυρίζοντας 1 Europa League, 2 League Cup, 1 FA Cup, καθώς και 1 Super Cup.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Πιερό, έχει πλέον για την θέση του σέντερ φορ 2 ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει στο ρόστερ και ο Λιβάι Γκαρσία. Σε περίπτωση που στην Ένωση έρθει και ο Γάλλος, τότε ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει αναμφίβολα την πιο πλήρες γραμμή κρούσης στην Ελλάδα, με 3 σεντερ φορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις