Τρίτη, 17 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Βόλος: 71χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη μέσα σε σούπερ μάρκετ αλλά τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Βόλος: 71χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 12χρονη μέσα σε σούπερ μάρκετ αλλά τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δύσκολες στιγμές πέρασε το Σάββατο (14.09.2024) ένα 12χρονο κορίτσι σε σούπερ μάρκετ στον Βόλο, όταν 71χρονος την πλησίασε και ξεκίνησε να την θωπεύει.

Το δόλωμα που «έριξε» ο ηλικιωμένος στο θύμα του, ήταν να ζητήσει βοήθεια με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και να κουβεντιάσει μαζί της για το bulling στα σχολεία του Βόλου.

Τότε ο 71χρονος την παρέσυρε σε σημείο όπου δεν καταγράφουν οι κάμερες ασφαλείας και ξεκίνησε να της χαϊδεύει το στήθος και το μπράτσο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Η ανήλικη αμέσως κατήγγειλε το γεγονός στους γονείς της, οι οποίοι κατέφυγαν στην αστυνομία.

Οι κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ εν τέλει «έπιασαν» τις κινήσεις του ηλικιωμένου ο οποίος συνελήφθη την ίδια ημέρα.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικη αν και ο ίδιος έδειξε μεταμέλεια.

«Το γεγονός έγινε πρώτη φορά, δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω πως το σκέφτηκα. Ζήτω ειλικρινά συγνώμη», είπε στην κατάθεσή του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Η έδρα διέταξε πραγματική έκτιση ολόκληρης της ποινής σε σωφρονιστικό κατάστημα χωρίς αναστολή με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις