Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Βόλος: Γιος χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του

Βόλος: Γιος χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Το καμάκι διαπέρασε το κρανίο του
iStock

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στον Βόλο, όταν ένας γιος έριξε με το ψαροντούφεκο στον 69χρονο πατέρα του τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στο χέρι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το magnesianews.gr, έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης (17.9.2024) στο κέντρο του Βόλου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 69χρονο πατέρα με τραύματα από το ψαροντούφεκο, ενώ ο 40χρονος γιος εξαφανίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γιός και πατέρας μάλωσαν, ο γιός πήρε το ψαροντούφεκο που είχε μπροστά μονό καμάκι και έριξε στον πατέρα του στο στήθος. Ο 40χρονος, μάλιστα, κατάφερε και έβγαλε το καμάκι, όπλισε ξανά το ψαροντούφεκο, έριξε και δεύτερη βολή, πετυχαίνοντας τον πατέρα του πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα.

Στο Νοσοκομείο πήγαν πυροσβέστες που κάνουν προσπάθειες να κόψουν το καμάκι του ψαροντούφεκου για να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα…
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκοψαν το καμάκι σε δύο σημεία και ο 69χρονος την επόμενη χώρα θα μπει στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί το υπόλοιπο καμάκι από το κρανίο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που αναζητούν τον γιο. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις