Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του: Ναι, έχω χωρίσει με τη Μαρία Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του: Ναι, έχω χωρίσει με τη Μαρία Κορινθίου

«Αν περιμένετε την επιβεβαίωση, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης  για την σχέση του με την μητέρα των παιδιών του, την Μαρία Κορινθίου.

Σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας βρέθηκε χθες (16.09.2024) ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά παραδέχθηκε ανοικτά το χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

«Το καλοκαίρι πέρασα περίεργα και ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση. Ακόμα κι ένα διαζύγιο από τον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι σε καλές βάσεις.

Η συνεργασία με τη Μαρία στο θέατρο είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας, όπως περί διαφημιστικών κόλπων.

Είναι πολύ ηλίθιο κάποιος άνθρωπος να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος με ένα παιδί από πίσω να προσποιηθεί για κάτι, για να μπορεί να έχει μια εμπορική επιτυχία.

Τα οικογενειακά μας δεν μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα μάθετε ποτέ. Δεν θέλουμε να τα μάθετε γιατί δεν σας αφορούν», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Έχω χωρίσει με τη Μαρία, θες και τη δική μου επιβεβαίωση; Έχουμε χωρίσει με τη Μαρία! Αλλά αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή. Αν περιμένετε την επιβεβαίωση, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις