Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιώργος Κιμούλης: Μήνυση στην Παναγιώτα Βλαντή και ραντεβού των δύο ηθοποιών στα δικαστήρια

Γιώργος Κιμούλης: Μήνυση στην Παναγιώτα Βλαντή και ραντεβού των δύο ηθοποιών στα δικαστήρια
ΦΩΤΟ NDP

Γιώργος Κιμούλης και Παναγιώτα Βλαντή θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους, στα δικαστήρια, μετά τη μήνυση του πρωταγωνιστή στη συνάδελφό του.

Γιώργος Κιμούλης vs Παναγιώτα Βλαντή σε μια κόντρα που παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέργιου Σαμαρτζή στο «Buongiorno» του Mega, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή. Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η συνάδελφος του.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το ελληνικό metoo, κατηγόρησε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για προπηλακισμό και βασανισμό προς το πρόσωπο των ηθοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί. «Είπε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ενώ δήλωσε τη δυσαρέσκεια της που ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Με αυτό τον τρόπο στην ουσία η ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τις συναδέλφους της, Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού, που είχαν και εκείνες στο παρελθόν κατηγορήσει δημόσια τον κ. Κιμούλη» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο πλατό της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

«Αυτοί οι δυο χαρακτηρισμοί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού. Ο προπηλακισμός και ο βασανισμός» συμπληρώθηκε στο ρεπορτάζ της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

«Η μήνυση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη ωστόσο τώρα δημοσιογραφικά έφτασε η πληροφορία στα αυτιά μας και η εκδίκαση της υπόθεσης είναι τον Δεκέμβριο του 2025».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις