Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Καπετάνιος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ο άνθρωπος θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις»

Γιάννης Καπετάνιος για Γιώργο Λαμπάτο: «Ο άνθρωπος θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις»

«Δεν ξέρει ότι όταν χτυπάει εμένα, επιβαρύνεται αυτός αφού ο κόσμος με αγαπάει. Αυτός προσβάλλεται, δεν προσβάλλομαι εγώ», σχολίασε καυστικά τις δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου, ο Γιάννης Καπετάνιος.

Σαφή απάντηση στον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος και εμμέσως τον χαρακτήρισε πια τιποτένιο σαν ηθοποιό, έδωσε σήμερα το πρωί (17.09.2024) ο Γιάννης Καπετάνιος μέσα από την κάμερα της νέας καθημερινής εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά.

«Και ποιος του είπε του Γιώργου Λαμπάτου ότι δεν θα πάω να δω την παράσταση στο Δελφινάριο; Ακόμα δεν έχει τελειώσει. Τελειώνει 22 του μήνα, μπορεί να έχω αφήσει να πάω να δω την τελευταία παράσταση», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

«Που να ξέρω τι είπε; Φαίνεται πως ο άνθρωπος θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Τι να πω τώρα, δεν ξέρω, δεν έχω κάτι με το παλικάρι. Καλά να είναι, να έχει την υγεία του και να μπορεί να στέκεται όρθιος στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, ο Καπετάνιος είναι Καπετάνιος και έχει την αγάπη του κόσμου που την έχει χτίσει με τα 41 χρόνια που έχω στη δουλειά.

Δεν ξέρει ότι όταν χτυπάει εμένα, επειδή ο κόσμος με αγαπάει, αυτός επιβαρύνεται. Αυτός προσβάλλεται, δεν προσβάλλομαι εγώ με αυτά που θα πει», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και σχολίασε το γεγονός πως ο Γιάννης Καπετάνιος δεν έχει πάει να δει την φετινή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Οι δηλώσεις που «άναψαν» φωτιά και προκάλεσαν την απάντηση του Γιάννη Καπετάνιου ήταν: «Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο. Φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα για να δούμε τελικά ποιες είναι οι πραγματικές αξίες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις