Τρίτη, 17 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Λόβρεν: Είμαι εδώ για να παλέψω με τον ΠΑΟΚ για τίτλους

Λόβρεν: Είμαι εδώ για να παλέψω με τον ΠΑΟΚ για τίτλους

Διψασμένος για τίτλους με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης αμυντικός αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος ελπίζει να ανέβει επίπεδο στην άμυνα με την προσθήκη του πολύπειρου Λόβρεν.

Ο άλλοτε παίκτης Λίβερπουλ εμφανίστηκε ευγνώμων και γεμάτος κίνητρα για ακόμη περισσότερους τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του ΠΑΟΚ ΤV:

Για το πώς νιώθει: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα. Είμαι γεμάτος ενέργεια για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι αξίζω να είμαι εδώ».

Για το τι τον έκανε να επιλέξει τον ΠΑΟΚ: «Το πάθος, η ενέργεια, οι οπαδοί. Ξέρω πολλά για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα γενικά, από πριν. Πώς είναι μία παθιασμένη χώρα στο ποδόσφαιρο. Το Πρωτάθλημα που πήρε πέρυσι ο ΠΑΟΚ μου έδωσε έναν λόγο ακόμη να έρθω εδώ».

Για το κίνητρο και το τι θέλει να πετύχει με τον ΠΑΟΚ: «Να κερδίσω όσους τίτλους μπορώ. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μου. Σε όποιο σύλλογο κι αν πήγα αυτό ήταν το πρώτο κίνητρό μου. Είμαι εδώ για να παλέψω για τίτλους και να υπερασπιστώ τίτλους».

Για τον αν μίλησε με κάποιον: «Γνωρίζω πολλούς Κροάτες παίκτες που έχουν αγωνιστεί εδώ, αλλά δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κανέναν γιατί ξέρω ήδη πολλά για το κλαμπ».

Για το μήνυμα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ για την στήριξη αρχικά, σημαίνει πολλά για μένα. Θα ανταποδώσω στο γήπεδο για εσάς, γιατί χωρίς εσάς παίζουμε με έναν παίκτη λιγότερο και αυτό το γνωρίζουν όλοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις