Τρίτη, 17 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βόλος: «Το καμάκι του ψαροντούφεκου ήταν σφηνωμένο στο κεφάλι και είχε βγει στον αυχένα» λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Βόλος: «Το καμάκι του ψαροντούφεκου ήταν σφηνωμένο στο κεφάλι και είχε βγει στον αυχένα» λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο, όπου ο 40χρονος γιος επιτέθηκε άγρια στον 69χρονο πατέρα του με ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται φέροντας διαμπερές τραύμα από το χτύπημα με το ψαροντούφεκο, ενώ ο 40χρονος γιος του έχει εξαφανιστεί μετά το απίστευτο ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Βόλο.

Μιλώντας στο Live News ο Γιάννης Γούλας, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, περιέγραψε όσα αντίκρυσαν οι υπάλληλοι του Κέντρου όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης.

«Εμείς κληθήκαμε στις 8.30 το πρωί από την αστυνομία Βόλου, όπου μας δήλωσαν ότι έχουμε πυροβολισμό από όπλο και συγκεκριμένα ψαροντούφεκο.

Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο είδαν πως υπήρχε ένα τραύμα στο δεξί ημιθωράκιο και σφηνωμένο το καμάκι στην κεφαλή του θύματος όπου είχε βγει στον αυχένα.

 

Είχε καλά ζωτικά σημεία, είχε διαύγεια και μεταφέρθηκε όρθιος για να αποφύγουμε τους κραδασμούς μέχρι το νοσοκομείο».

Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι γιος και πατέρας μάλωσαν, όταν ο πρώτος πήρε το ψαροντούφεκο που είχε μπροστά μονό καμάκι και έριξε στον 69χρονο στο στήθος.

Ο 40χρονος, μάλιστα, κατάφερε και έβγαλε το καμάκι, όπλισε ξανά το ψαροντούφεκο, έριξε και δεύτερη βολή, πετυχαίνοντας τον πατέρα του πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, επαφή με το περιβάλλον, μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν πυροσβέστες για να κόψουν το καμάκι του ψαροντούφεκου, ώστε να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκοψαν το καμάκι σε δύο σημεία και ο 69χρονος θα μπει στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί το υπόλοιπο καμάκι από το κρανίο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις