Τρίτη, 17 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Αλεξία Κούβελα: «Γύρω από το κομμάτι του plus size model υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία»

Αλεξία Κούβελα: «Γύρω από το κομμάτι του plus size model υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία»

«Εγώ είμαι χοντρή και γουστάρω! Αυτή τη λέξη πλέον την έχω απενοχοποιήσει, την παίρνω και την κάνω δική μου» ανέφερε ο Αλεξία Κούβελα.

Η Αλεξία Κούβελα, μοντέλο και ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου plus size μοντέλων, μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει στην πορεία της στον χώρο της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξία Κούβελα εξομολογήθηκε πως «από την εφηβεία μου είχε περισσότερα κιλά και τελικά, ενώ το έβλεπα σαν κάτι που ήταν εμπόδιο, δεν μου στάθηκε σαν εμπόδιο. Ίσα ίσα που ήταν αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω σε αυτό τον χρόνο και να με πάει μπροστά. Μπορώ να πω ότι έχω παχύνει σε σχέση με το όταν ξεκίνησα γιατί ήμουν τότε στον άσσο, το αρχικό νούμερο, Παράλληλα όμως το ότι πάχυνα, δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πιο υγιής».

«Δηλαδή σήμερα με θεωρώ πιο υγιή γιατί γυμνάζομαι περισσότερο και έχω αυξήσει τη μυϊκή μου μάζα. Γενικότερα γύρω από όλο αυτό το κομμάτι του plus size model υπάρχει η παραφιλολογία ότι προάγουμε την παχυσαρκία. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ πάντα λέω ότι προέχει να είσαι υγιής και μετά από εκεί και πέρα είναι η αισθητική του καθενός».

«Φαντάζονται ένα μοντέλο που μπορεί να φοράει από 3xl και πάνω, θα δουν μετά εμένα, θα τους πω πως είμαι plus size μοντέλο και θα μου πουν ότι «έλα ρε, όχι, δεν είσαι». Κάτι το οποίο σε έναν βαθμό είναι προσβλητικό και για μένα. Δηλαδή εγώ τι κάνω τα τελευταία επτά χρόνια;  Είναι ένα φάσμα, δεν είναι χαϊδευτικό για τον άλλο να του πεις «όχι, δεν είσαι χοντρή». Εγώ είμαι χοντρή και γουστάρω! Αυτή τη λέξη πλέον την έχω απενοχοποιήσει, την παίρνω και την κάνω δική μου» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Αλεξία Κούβελα σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Μου έχει συμβεί και μένα να σχολιάζουν αρνητικά κάτω από τις φωτογραφίες μου και να λένε: «Τα πέταξε και αυτή η φάλαινα». Ή να μου λένε ότι έχω φαλαινίσιο στήθος, τέτοια σχόλια».

«Δουλειές όμως όπως η καμπάνια που έκανα με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ με γέμισαν αυτοπεποίθηση. Θα με πει ο άλλος «χοντρή» και θα του πω «ρε φίλε, εγώ δουλεύω και βγάζω χρήματα από αυτό. Ζω από αυτό». Εντάξει, είμαι χοντρή ναι. Τέλεια, είναι η δουλειά μου πλέον αυτή. Είμαι επαγγελματίας χοντρή αν θέλεις να το πούμε έτσι, τέλεια».

Media Τελευταίες ειδήσεις