Τρίτη, 17 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Δεν «βλέπουν» βεντέτα τώρα οι Αρχές, εξετάζουν άλλο σενάριο

Κρήτη: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του κτηνοτρόφου – Δεν «βλέπουν» βεντέτα τώρα οι Αρχές, εξετάζουν άλλο σενάριο

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση της άγριας απόπειρας δολοφονίας του 69χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη, ο οποίος είχε δεχτεί 4 πυροβολισμούς μέσα στο μαντρί του, ενώ ο δράστης του είχε κόψει και τη γλώσσα.

Την ώρα που ακόμη αναζητείται ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του κτηνοτρόφου, που είχε σοκάρει την Κρήτη, οι Αρχές εξετάζουν τώρα εντελώς διαφορετικό σενάριο από την βεντέτα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ήταν το κίνητρο.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News την Τρίτη (17.09.24), φαίνεται πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία, με βάση τα οποία η άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο σχετίζεται με μία διένεξη, μη προσδιορισμένη, που δεν έχει φτάσει στην αστυνομία.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία που αφορούν τις μετέπειτα κινήσεις του δράστη, ενώ «κλειδί» για την υπόθεση είναι το κόψιμο της γλώσσας.

Σημειώνεται πως ο 69χρονος κτηνοτρόφος βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πλέον νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

 

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι βεντέτα κρυβόταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας, καθώς τον περασμένο Ιούλιο ο 26χρονος γιος του 70χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα και η οικογένειά του είχε προχωρήσει σε μηνύσεις.

Η επίθεση στον κτηνοτρόφο είχε συνδυαστεί με εκείνο το περιστατικό, καθώς θεωρήθηκε πως ήταν η συνέχεια της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις