Τρίτη, 17 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τζώρτζια Γεωργίου: «Κάναμε συζητήσεις να είμαι στην εκπομπή του Τσουρού αλλά δεν προέκυψε»

Τζώρτζια Γεωργίου: «Κάναμε συζητήσεις να είμαι στην εκπομπή του Τσουρού αλλά δεν προέκυψε»
NDPPHOTO

«Δεν πήγα στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού για live δοκιμαστικό, αλλά για να καλύψω μια κενή θέση στο πάνελ» δήλωσε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Την Τζώρτζια Γεωργίου συνάντησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος για την εκπομπή Breakfast@star. Η δημοσιογράφος μίλησε για τις τηλεοπτικές της συνεργασίες, δίνοντας μερικές αστείες κι επικές απαντήσεις.

«Η τηλεόραση είναι επιθετική, έχουμε γίνει ανθρωποφάγοι. Όλες οι πρωινές εκπομπές έγιναν ξαφνικά infotainment. Στεναχωρήθηκα που έμεινα εκτός τηλεόρασης. Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι τον εαυτό μου, όχι επειδή έμεινα εκτός τηλεόρασης, αλλά γιατί δεν είχα δουλειά.

Δεν πήγα στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού για live δοκιμαστικό, αλλά για να καλύψω μια κενή θέση στο πάνελ. Μπορεί να με καλοδέχτηκαν, αλλά υπήρχε και μια παγωμάρα. Είχα κάνει συζητήσεις να βρίσκομαι στην εκπομπή του, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να συνεργαστεί ξανά με Ελίνα Παπίλα ή Μάριον Μιχελιδάκη και ποια θα επέλεγε, η Τζώρτζια Γεωργίου απάντησε: «Μη χειρότερα! Είναι σαν να μου λες να βρεθώ με έναν πρώην γκόμενό μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις