Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός και κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός και κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς»

Ο γνωστός ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, του οποίοι δήλωσε φανατικός οπαδός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε ότι στο γήπεδο ξεχνάει τον πολιτισμένο εαυτό του και γίνεται σαν 15 χρονών παιδί, όποτε βρίσκεται στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να έχει έντονη αντιπαλότητα και με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς, να τρολάρουμε ο ένας τον άλλον, να αποδείξουμε ότι μας κλέβετε, ότι εμείς είμαστε οι κανονικοί, ότι κάνει ένας φανατικός. Πηγαίνω στο γήπεδο με εκλεκτή παρέα. Στο γήπεδο πας να εκφράσεις την αντίθεση σου, όσο πιο δυνατά μπορείς, με την απέναντι ομάδα.

Όταν πάω στο γήπεδο, ο “πολιτισμένος” Αιμίλιος Χειλάκης μένει στην άκρη. Όταν πάμε στο γήπεδο γινόμαστε πάλι 15 χρονών και είμαστε πολύ σοβαροί άνθρωποι με εξαιρετικές καριέρες, πηγαίνουμε στο γήπεδο για να πούμε όσα δεν μπορούμε να πούμε κάποια άλλη στιγμή.

Το γήπεδο είναι ένα μέρος το οποίο μπορείς να πας και να αποδείξεις μια δημοκρατία, ότι όλοι έχετε τον ίδιο κοινό σκοπό, ότι και αν είναι ο καθένας, από έναν απλό εργαζόμενο μέχρι έναν πρόεδρο φαρμακευτικής. Και οι δύο μαζί έχουν ένα κοινό στόχο: να μπει αυτό το στρογγυλό πράγμα στα δίχτυα.

Λόγω του μπαμπά έγινα Παναθηναϊκός. Ήμουν μικρό παιδί και ο πατέρας μου έπρεπε να πάει στην υπηρεσία του, ήταν αστυνομικός. Έπρεπε να πάει στη Λεωφόρο, ήταν ο αρχηγός της αστυνομικής δύναμης και δεν είχε κάπου να με αφήσει γιατί η μητέρα μου είχε πάει σε μια θεία της στην Ελευσίνα και με πήρε από το χέρι και με κράταγε στο γήπεδο μέσα. Ξαφνικά μπαίνει η ομάδα του Παναθηναϊκού και ενθουσιάστηκα. Κάθε φορά που πηγαίνω στο γήπεδο προσπαθώ να ζήσω και πάλι αυτή τη στιγμή».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις