Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Αρκαδία: «Δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα μου» λέει η κόρη του 64χρονου που ξυλοκοπήθηκε σε βάφτιση

Αρκαδία: «Δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα μου» λέει η κόρη του 64χρονου που ξυλοκοπήθηκε σε βάφτιση
O 64χρονος που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας

Την «απάντησή» της στις δηλώσεις της συζύγου του 41χρονου, ο οποίος σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο πατέρα της σε βάφτιση σε χωριό της Αρκαδίας, έδωσε η κόρη του θύματος.

Η κόρη του άτυχου άντρα που έπεσε νεκρός μετά από διαδοχικά χτυπήματα σε βάφτιση ενός μικρού παιδιού στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας, αποφάσισε να «λύσει» τη σιωπή της και να αναφερθεί στον θάνατο του 64χρονου πατέρα της. Μιλώντας στο Live News η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι ο πατέρας της δεν είχε βρεθεί στο γλέντι και καλεί τους αυτόπτες μάρτυρες, που αποφεύγουν να κάνουν κατάθεση, να μιλήσουν.

Το κορίτσι ζήτησε να μιλήσει μετά τους ισχυρισμούς της συζύγου του 41χρονου άντρα που προφυλακίστηκε για το έγκλημα και μετά τις δηλώσεις για απρόκλητη επίθεση του πατέρα της στο ζευγάρι και για παρενόχληση της γυναίκας του κατηγορούμενου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κανέναν να σπιλώσει την μνήμη του πατέρα μου», είπε.

Η κόρη του άντρα που δολοφονήθηκε εμφανίζεται κατά διαστήματα εξοργισμένη από τους ισχυρισμούς της συζύγου του φερόμενου ως δράστη. Μάλιστα υποστηρίζει πως η 34χρονη γυναίκα όχι μόνο δεν παρενοχλήθηκε από τον πατέρα της, αλλά ήταν εκείνη που προκάλεσε με τη στάση της το κακό.

«Γνωρίζω πως δεν ήταν απλά συνέργεια, αλλά ήταν ηθική αυτουργός (η σύζυγος του δράστη)», δήλωσε η κόρη του 64χρονου.

Τι ισχυρίστηκε η 34χρονη

Η γυναίκα που έγινε «αφορμή» για τη δολοφονία συγχωριανού της, περιέγραψε στην εκπομπή Live News χτες (16.09.2024) την δραματική εξέλιξη του περιστατικού όπου ο σύζυγός της σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο. Η ίδια μάλιστα απάντησε στα όσα της καταλογίζουν και προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό του άντρα της.

«Δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του. Εάν δεν έκανε κίνηση να με πιάσει εμένα από το λαιμό δεν θα τον ενοχλούσε καν», είπε η 34χρονη και πρόσθεσε: «Σε μία κοινωνία που οι γυναίκες κυνηγούνται τόσο πολύ, αυτός μπροστά στον άντρα και στο παιδί μου, ήθελε να μας κάνει κακό».

«Του είπα πως “αυτό που μου λέει δεν επιτρέπεται γιατί είμαι παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Αλλά και οποιαδήποτε παντρεμένη δεν επιτρέπεται καν να την κοιτάς. Θα έπρεπε να κοιτάς μόνο ελεύθερες κα της ηλικίας σου”».

Τα πράγματα στην πλατεία ξέφυγαν και ο 64χρονος έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες είχαν κατηγορήσει και την 34χρονη.

«Πήγαμε να τους χωρίσουμε τότε είδα τον 41χρονο ενώ το θύμα ήταν ήδη πεσμένο κάτω και δεν μπορούσε να αντιδράσει, να τον κλωτσάει 3 φορές στο κεφάλι. Εκείνος δεν κουνιόταν δεν αντιδρούσε καθόλου. Τότε ήρθε και η γυναίκα του και τον κλώτσησε και εκείνη 2 με 3 φορές. Ο 40χρονος του έλεγε συνέχεια “σήκω ρε μην κάνεις τον πεθαμένο“», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας.

«Κρατήθηκα 3 μέρες στο κρατητήριο και με αφήσανε με περιοριστικούς όρους», δήλωσε η σύζυγος του δράστη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις