Τετάρτη, 18 Σεπτ.
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Ντέγιαν Λόβρεν στη Νέα Μεσημβρία

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Ντέγιαν Λόβρεν στη Νέα Μεσημβρία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του από τον ΠΑΟΚ, ο Ντέγιαν Λόβρεν τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Εκτός παρέμειναν αντίθετα, οι Τουσιντάλι, Τόμας και Τσιφτσής, με τον πρώτο να ανεβάζει πάντως ρυθμούς ενόψει και του αγώνα με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Τρίτης (17.09) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη μάχη στο Βόλο. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Tην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν, που έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο. Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Την Τετάρτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις