Τετάρτη, 18 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Σύμβουλος Ερντογάν: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν πολιτική προπαγάνδα, συγχαίρω τον Αταμάν»

Σύμβουλος Ερντογάν: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν πολιτική προπαγάνδα, συγχαίρω τον Αταμάν»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού στο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο και η αντίδραση του Εργκίν Αταμάν, οδήγησαν και σε ανάρτηση του Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς, συμβούλου του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανέβασαν πανό υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας, γεγονός που ενόχλησε τον Εργκίν Αταμάν και έγινε θέμα και στην Τουρκία, με τον σύμβουλο του Ερντογάν να παίρνει θέση μέσα από το X (πρώην twitter).

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιλίτς έγραψε τα εξής: «Καταδικάζω το πανό που άνοιξε ομάδα οπαδών η οποία έκανε πολιτική προπαγάνδα κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι που διεξήχθη στον Ελληνοκυπριακό Τομέα της Νότιας Κύπρου, πράξη που δεν αρμόζει στην ηθική του αθλητισμού. Καλώ τις διεθνείς αρχές του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης να αναλάβουν δράση εναντίον αυτής της ανήθικης πολιτικής προπαγάνδας. Συγχαίρω τον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν (σ.σ. για την αντίδρασή του) σχετικά με αυτό το πανό, το οποίο είναι ανάξιο της ηθικής του αθλητισμού».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις