Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα εγκεφαλικό» λέει για τα 10 κιλά που πήρε το καλοκαίρι

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα εγκεφαλικό» λέει για τα 10 κιλά που πήρε το καλοκαίρι
ΦΩΤΟ NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το βάρος που πήρε το καλοκαίρι, την αντίδρασή της όταν είδε τα κιλά της στη ζυγαριά και τις ερωτήσεις που την ενόχλησαν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα. Μέσα στο καλοκαίρι, το γνωστό μοντέλο πήρε 10 κιλά και άρχισε να δέχεται ερωτήσεις για το αν είναι έγκυος. Αρχικά δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Όπως λέει όμως, τη λύση έδωσε ψυχίατρος και μάλιστα μέσα από θεραπείες. Πλέον η ίδια χαρακτηρίζει ευλογία ότι αυτά τα κιλά έχουν πάει παντού και έχουν μοιραστεί ομοιόμορφα στο σώμα της.

Το γνωστό μοντέλο, θέλησε να θίξει στο Instagram ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο και δεν είναι άλλο από το βάρος. Η ίδια έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια κιλά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήρτησε κάποια βίντεο, μέσα από τα οποία αποκάλυψε ότι πήρε δέκα κιλά, ενώ παραδέχτηκε πως χρειάστηκε να το συζητήσει και με ψυχολόγο. «Πάμε να σας μιλήσω για κάτι που δε σας κρύβω ότι με πείραξε λίγο τον τελευταίο καιρό αλλά μετά από δύο ψυχοθεραπείες άρχισα να το απολαμβάνω.

Πολύ συχνή ερώτηση που δέχομαι είναι το πού έχω φτιάξει το στήθος μου και αν είμαι έγκυος. Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου ούτε είμαι έγκυος, απλά έχω πάρει 10 κιλά. Πριν το καλοκαίρι ήμουν 56 κιλά. Μέσα στο καλοκαίρι και πριν το ατύχημα που είχα και έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι, πήρα 10 κιλά. Είναι τεράστια ευλογία ότι αυτά τα κιλά έχουν πάει παντού και έχουν μοιραστεί ομοιόμορφα στο σώμα μου.

Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά και αντικρίζοντας αυτό το νούμερο έπαθα εγκεφαλικό. Ξαφνικά εκεί που αισθανόμουν πολύ άσχημα με το σώμα μου, άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ κι να μου αρέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πως ήμουνα πριν. Αλήθεια η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές.

Δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουνα να το πω αυτό το πράγμα εδώ και πολύ καιρό. Για εμένα ήταν κάτι τεράστιο να μοιραστώ τα κιλά μου πάνω στη ζυγαριά διότι αρκετά χρόνια στο μόντελινγκ με το που έπαιρνα λίγο βάρος μου έλεγαν είσαι χοντρή, δεν κάνεις και με έδιωχναν από τις δουλειές. Πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερη και είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις