Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα σε Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, βόρεια Εύβοια και Φθιώτιδα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα σε Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, βόρεια Εύβοια και Φθιώτιδα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς ο καιρός χαλάει και αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (18.9.2024).

Όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από πολλαπλούς κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τετάρτη μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

Δείτε την πορεία του καιρού από Windy

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις από νωρίς το πρωί που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ στα βόρεια θα σημειωθούν καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται βροχές από τη βόρεια Πελοποννήσου και πάνω.

Bροχές αναμένονται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο (Αίγιο και Κόρινθο), ενώ βροχές αναμένονται από νωρίς το μεσημέρι σε Αττική και γενικότερα στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Μακεδονία.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρά στο Βόλο και την Λάρισα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις