Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τροχαίο ατύχημα για την δημοσιογράφο – «Έπαιρνα τη μια ελιά μετά την άλλη» λέει η ίδια

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τροχαίο ατύχημα για την δημοσιογράφο – «Έπαιρνα τη μια ελιά μετά την άλλη» λέει η ίδια

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είχε τροχαίο ατύχημα το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά. Σώθηκε όπως είπε η δημοσιογράφος, από τη ζώνη που φορούσε και τους αερόσακους που άνοιξαν.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου έζησε εφιαλτικές στιγμές στο τιμόνι του αυτοκινήτου της, όταν νωρίς το πρωί (18-09-2024) έχασε τον έλεγχο και το όχημα βγήκε εκτός δρόμου. Όπως ανέφερε δεν έτρεχε την ώρα εκείνη. Μετά το τροχαίο ατύχημα η ίδια κατάφερε να βγει από το ΙΧ και στη συνέχεια να πάει στη δουλειά της. Περιέγραψε το πώς έζησε το ατύχημα και είπε ότι μετά το τέλος της εκπομπής θα πάει σε νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

«Το έζησα σαν ταινία» λέει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, εμφανώς σοκαρισμένη, από τα όσα είχαν προηγηθεί σε επαρχιακό δρόμο.

Διαφορετική ήταν και η έναρξη που κανε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha καθώς έγινε γνωστό το τροχαίο της συνεργάτιδάς της.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και σώθηκε από θαύμα, όπως ανέφερε η ίδια. «Ζητώ συγνώμη που σας αναστατώνω. Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς το έπαθα. Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Έχασα τον έλεγχο…», είπε μεταξύ άλλων η ίδια στη Super Κατερίνα.

«Το έζησα σαν ταινία. Έπαιρνα τη μία ελιά μετά την άλλη. Μετά την εκπομπή θα πάω για εξετάσεις».

«Δεν ξέρω αν έφταιγε το οδόστρωμα, είχε και υγρασία το πρωί. Ήμουν σε έναν επαρχιακό δρόμο. Δεν έτρεχα… Το έζησα σαν ταινία. Έπαιρνα τη μία ελιά μετά την άλλη. Μετά την εκπομπή θα πάω για εξετάσεις. Δεν αισθάνομαι κάτι αλλά αμέσως μετά έχω κλείσει ραντεβού».

Media Τελευταίες ειδήσεις