Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή»

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή»

Ο Γιώργος Λιάγκας «σήκωσε το γάντι» που πέταξε ο Μάρκος Σεφερλής, κατά τη διάρκεια της πρωινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σήμερα στο Πρωινό για όλα όσα είπε χθες (17-09-2024) ο Μάρκος Σεφερλής για τον ίδιο, στο Instagram. «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Να απαντήσω όμως σε τι; Στην αρλούμπα; Στη βλακεία; Χθες ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε ένα ακατάλληπτο μήνυμα, ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν, τα οποία…

Εκτός κι αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο που να τον καλείς σε μια εκπομπή, κι αν έχει γίνει δεν το θυμάμαι, πραγματικά. Εγώ, σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν κρατάω μηνύματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Για να κρατάς μηνύματα πρέπει να έχεις και μια διαστροφή. Εγώ τα σβήνω τα μηνύματα, κρατάω μόνο του μεγάλου μου γιου. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, το θεωρώ χαζό.

Είναι παράνομο που λέει ότι θα τα βγάλει. Πολύ πιθανό να του έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος, πέρυσι και πρόπερσι δεν του έστειλα. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, προφανώς και θα του είχα στείλει μήνυμα, όπως και σε άλλους».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θα τα πούμε όλα στον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος σατίρισε τον Νέμο κι έτσι ξεσηκώθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή και ξεκίνησε όλο το τουρλουμπούκι. Στην εκπομπή εδώ μίλησε ο πατέρας του Νέμο και απαντάει στον Μάρκο Σεφερλή. Θα τα δούμε σε λίγο».

Οι δηλώσεις του Σεφερλή για Λιάγκα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και επισημαίνει τα παρακάτω για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

«Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά», επισημαίνει ο Μάρκος Σεφερλής σε αυτή τη νέα του δημοσίευση για τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις