Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Χριστίνα Παππά: «Έφυγα από τον πρώτο μου γάμο επειδή μου έδωσε ένα χαστούκι»

Χριστίνα Παππά: «Έφυγα από τον πρώτο μου γάμο επειδή μου έδωσε ένα χαστούκι»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε ακόμα για την επίθεση που δέχτηκε από οδηγό στη Γλυφάδα, αλλά και για το πόσο έχει ομορφύνει τη ζωή η εγγονή της.

Θείο δώρο αποκάλεσε η Χριστίνα Παππά την εγγονή της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα, όταν οδηγός μετά από έντονη διαφωνία της έκλεισε το αυτοκίνητο, ενώ βγήκε από το δικό του όχημα και τη χτύπησε.

«Δεν έπιασα ποτέ θέση πάρκινγκ ΑμεΑ. Είμαι πολύ ευαίσθητη σε θέματα ηλικιωμένων και παιδιών. Μπλόκαρα στην αρχή, αυτός με είχε κλείσει τελείως, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού, του έκλεισα τον δρόμο. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά που είπε και δεν με άφησε. Η αστυνομία με έσωσε από τα χέρια του οδηγού όσο με έπνιγε», είπε.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα. Μου έτυχε πάλι στη Μύκονο, ένας σε μηχανή άρχισε να μου μιλάει άσχημα».

«Δεν θα επέτρεπα βίαιες συμπεριφορές. Έφυγα από τον πρώτο μου γάμο επειδή μου έδωσε χαστούκι», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε η ίδια, της λείπει πολύ η υποκριτική, ενώ παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα social media. «Απαντάω στα αρνητικά σχόλια και δεν σβήνω τίποτα στα social media. Θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ, έχω πολλά χρόνια να ερωτευτώ», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις