Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Πάτρα: Πώς έγινε το περιστατικό με τον νταή πατέρα που ξυλοκόπησε γυμνασιάρχη – Στο νοσοκομείο ο καθηγητής

Πάτρα: Πώς έγινε το περιστατικό με τον νταή πατέρα που ξυλοκόπησε γυμνασιάρχη – Στο νοσοκομείο ο καθηγητής

Διαστάσεις παίρνει το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό ενός γυμνασιάρχη σε σχολείο της Πάτρας.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.09.2024) το 19ο Γυμνάσιο Πατρών τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές του, οι οποίοι συμπαραστέκονται στον γυμνασιάρχη τους για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στο γραφείο του από πατέρα μαθητή, το πρωί της Τρίτης (17.09.2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής τιμώρησε με ημερήσια αποβολή έναν μαθητή που επιτέθηκε σε συμμαθητή του. Η τιμωρία που επέβαλε φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τον πατέρα του μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σχολείο, ζητώντας τον λόγο από τον γυμνασιάρχη.

Μέσα στο γραφείο του διευθυντή τα αίματα άναψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πατέρα να επιτίθεται αρχικά λεκτικά στον διευθυντή και στη συνέχεια να τον ξυλοκοπεί.

Πηγή βίντεο: tempo.24.gr

Επιτέθηκε στον καθηγητή μπροστά στο παιδί του

«Ήταν όλοι οι καθηγητές για μάθημα εκείνη την ώρα, δεν μπόρεσε κανείς να επέμβει και να βοηθήσει τον συνάδελφο», αναφέρουν στο newsit.gr πηγές μέσα από το σχολείο.

Ο πατέρας του μαθητή, μπροστά στη σύζυγο και τον γιο του, επιτέθηκε στον διεθυντή του σχολείου, τραυματίζοντάς τον, αφού θεωρούσε ότι ο γυμνασιάρχης δεν υπερασπίστηκε το παιδί του όσο θα έπρεπε. Στο περιστατικό κλήθηκε η Αστυνομία, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του πατέρα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον γυμνασιάρχη, θύμα της επίθεσης, ο οποίος δε θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η προστασία των υπόλοιπων παιδιών, το σχολείο έχει 220 μαθητές που δεν τους βοηθάει η επέκταση ενός μεμονωμένου περιστατικού, το οποίο δεν εκφράζει και το κλίμα που υπάρχει στο σχολείο μας, που είναι εξαιρετικό», αναφέρει.

Ο καθηγητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν. Ανακοίνωση εξέδωσε η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας καταδικάζοντας το περιστατικό και εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον εκπαιδευτικό.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις