Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η Κατερίνα Λιόλιου τραγουδάει «Μ’ Άναψες»: Το νέο music video από το soundtrack της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Κατερίνα Λιόλιου τραγουδάει «Μ’ Άναψες»: Το νέο music video από το soundtrack της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα»

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές λαϊκές τραγουδίστριες, κάνει εμφάνιση – έκπληξη στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και τραγουδάει «Μ’ Άναψες».

Το «Μ’ Άναψες» είναι ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου, που υπογράφουν όλα τα τραγούδια της σειράς, το οποίο η Κατερίνα Λιόλιου «απογειώνει» με τη φωνή και το ταμπεραμέντο της.

Εκτός από την Κατερίνα Λιόλιου, στο music video εμφανίζεται και η Νίκη Λάμη, η ευαίσθητη και ρομαντική Μαρουσώ Βροντάκη, κόρη της Αλέξις Βροντάκη (Καίτη Κωνσταντίνου).

Το all-star soundtrack, που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια διαφορετικού είδους και ύφους, τα οποία ερμηνεύουν, με τη σειρά των επεισοδίων, οι Πέγκυ Ζήνα, Μπάμπης Τσέρτος, Κατερίνα Λιόλιου, Josephine, Μελίνα Ασλανίδου, Νίκος Μακρόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης και Γιώργος Λιβάνης, οι οποίοι εμφανίζονται και στη σειρά, ενώ τραγούδια του soundtrack ερμηνεύουν και οι πρωταγωνιστές της.

Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, έχουν δημοσιευτεί τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα Μου Μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Με Καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί Αρέσω Τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

Ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική τηλεόραση σε μία κωμωδία, με μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών και σπαρταριστές ατάκες που θα αφήσουν εποχή.

«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η σειρά των σειρών, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου με διπλό, χορταστικό επεισόδιο.

Απολαύστε το music video με σκηνές από την σπαρταριστή κωμωδία:

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις