Τετάρτη, 18 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αγώνα την Κυριακή – Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα συμμετάσχει στην Aνάβαση Πορταριάς

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αγώνα την Κυριακή – Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα συμμετάσχει στην Aνάβαση Πορταριάς
Eurokinissi

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, είναι λάτρης των αυτοκινήτων και γνωστός για την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας σε αγώνες.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) μεταξύ 90 οδηγών που θα συμμετάσχουν στην 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, που διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Το όχημα του Μάριου Ηλιόπουλου θα έχει τον αριθμό 81 στις πόρτες και το αυτοκόλλητο «MARIO».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι λάτρης των αγώνων αυτοκινήτου και λαμβάνει συχνά μέρος με το Ford Fiesta των 650 ίππων.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι δοκιμές από τις 12 το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας αρχίζει την Κυριακή στις 10 το πρωί. Όσοι βρεθούν εκεί να γνωρίζουν ότι ο δρόμος κλείνει μία ώρα πριν.

Να σημειωθεί επίσης, πως μετά τις τρεις πρώτες αναβάσεις της σεζόν, ο Ηλιόπουλος μετρά ισάριθμες νίκες και προηγείται στη βαθμολογία με 75 βαθμούς στην κατηγορία Formula Saloon. Ακολουθούν ο «Κανέλλος» με 37 β. και ο Παναγιώτης Παρθένης με 33 β.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αναδείχθηκε νικητής σε Ριτσώνα, Ψάθα και Κύμη και θέλει να πλησιάσει περισσότερο στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου στη Formula Saloon.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις