Ελλάδα

Εύζωνας βάζει τα κλάματα στην τελευταία του υπηρεσία

Φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια πραγματοποίησε την τελευταία του υπηρεσία εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς.

Ο εύζωνας, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ξεσπά σε κλάματα ενώ υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά.  

Τη συγκινητική στιγμή ανέβασε η αδερφή του στο TikTok, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας πως ο Γιώργος, ο εύζωνας, τους έκανε υπερήφανους. 

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Το βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να προχωρούν σε σχόλια δηλώνοντας υπερήφανοι με τη σειρά τους. 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με την εξαφάνιση 50χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τον απέλυσαν από τη δουλειά του», λέει η σύζυγός του
«Το αυτοκίνητο του, είχε πετρέλαιο, οπότε σίγουρα θα μπορούσε να έχει πάει και αρκετά μακριά με αυτό», δηλώνει επικεφαλής εθελοντικής ομάδας
Ο αγνοούμενος, Αναστάσιος Πρασάς
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
«Έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω»
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος