Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Άρης και Βόλος πήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Άρης και Βόλος πήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας
Eurokinissi

Μπορεί να απέχουν δύο κατηγορίες, ωστόσο ο Εθνικός έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς όμως να επικρατούν με 1-0 στο «Ελ Πάσο» και να προκρίνονται στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το «εισιτήριο» πήρε και ο Βόλος, μετά το 3-0 στην έδρα του Απόλλων Κρύας Βρύσης 1960.

Ο Άρης, έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στη Super League και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε του Εθνικού Πειραιά στο «Ελ Πάσο» (1-0) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ της νίκης, πέτυχε για τους Θεσσαλονικείς ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, στο 31 λεπτό. ο Κουέστα είχε σημαντικές επεμβάσεις για τους φιλοξενούμενους.

Στο άλλο ματς για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, που έκανε «σέντρα» στις 15:00, ο Βόλος επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί απέναντι στον – δύο κατηγορίες πιο χαμηλά – Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και επικράτησε με 3-0.

Μπροστά σε περίπου 2.000 φίλους των γηπεδούχων, ο Βόλος έκανε… περίπατο, με τα γκολ των Κόστσα (9’, 40’) και Δόση (42’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε… κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το γκολ της «τιμής» και το σκορ -όμως- να μην αλλάζει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις