Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Παύλος Μαρινάκης: Καμία συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Παύλος Μαρινάκης: Καμία συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Κατηγορηματικός πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου, εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη (26.09.24) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για ενδεχόμενη αλλαγή εκλογικού νόμου ώστε να μην ιταλοποιηθεί η ελληνική πολιτική σκηνή, είπε ότι ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την πάγια θέση του και δεν προέβη σε πρόταση.

Την ίδια στιγμή, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και την αύξηση ροών είπε ότι είναι δεδομένο πως η Ελλάδα έχει την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, «και η κυβερνητική πολιτική έχει επιτυχία».

Αυτό, όπως εξήγησε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά προσέθεσε πως η μεγάλη εικόνα είναι πως, από 93.000 διαμένοντες στη χώρα, σήμερα έχουμε 20.000 και οι δομές ήταν κάποτε φαβέλες ενώ σήμερα είναι σύγχρονες και ανθρώπινες. Η συνεργασία με την Τουρκία οδηγεί στην αντιμετώπιση δικτύου λαθροδιακινητών, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του υφυπουργού Μεταφορών κ. Οικονόμου ότι λένε ψέματα οι μηχανοδηγοί για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου και κατεβαίνουν σε απεργία, είπε ότι δεν σημαίνει ότι κάθε αιτίαση σε απεργία είναι de facto αληθής. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός γνωρίζει -είπε- ποιες από τις αιτιάσεις των εργαζόμενων είναι αληθείς και ισχύουν.

Για τις περιπτώσεις Αυγενάκη και Σαλμά, είπε αφενός ότι δεν γνωρίζει αν επιστρέφει ο κ. Αυγενάκης στη ΝΔ, ενώ για την περίπτωση του κ. Σαλμά είπε ότι έδωσε απαντήσεις και πως ο βουλευτής δεν διεγράφη επειδή κατέθεσε ερώτηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις