Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 0-0 (1-2 στα πέναλτι): Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιστορικός

Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 0-0 (1-2 στα πέναλτι): Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιστορικός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρόκριση του στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη “λύγισε” τη Νέα Ιωνία στα πέναλτι και έδωσε συνέχεια στην παρουσία της στη διοργάνωση.

Η Νέα Ιωνία, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έβαλε δύσκολα στον Πανιώνιο. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0), με τον Πανιώνιο να χάνει την ευκαιρία να τελειώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην παράταση, με τον Κολοβό να αστοχεί σε πέναλτι.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι αρκετά άστοχοι. Οι γηπεδούχοι, ειδικά, ευστόχησαν μόλις σ’ ένα από τα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν, με τον Πανιώνιο να ευστοχεί σε 2 και να παίρνει το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Νέα Ιωνία (Σταυριανός): Γκλώτσος, Μουστάκης, Χατζηγεωργίου, Παπαϊωάννου, Αλέμης, Καλλιτσουνάκης, Τζαμάι, Πίσσας, Φλώκος, Πλατέλλας, Λαμπίρης.

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Χρούστινετς, Πότσι, Γκίνη, Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι, Μπουρλάκης, Γροντής, Στούπης, Γεμιστός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις