Σάββατο, 19 Οκτ.
17oC Αθήνα

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας – «Ο φόβος μετατράπηκε σε ελπίδα»

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας – «Ο φόβος μετατράπηκε σε ελπίδα»

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και την σύντροφό του Νάσια Παπαϊωάννου, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Ο 24χρονος νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη, μαζί με την σύντροφό του, μέσα από ανάρτηση στο TikTok.

Λίγες ημέρες μετά, το εξωτικό μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram που προφανώς αφορούσε το πρώτο του παιδί.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, φαίνεται να ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του μπροστά τον καθρέφτη.

Η Νάσια τραβά την φωτογραφία ενώ από πίσω της ο Ηρακλής κρατά την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται το θετικό τεστ εγκυμοσύνης που τους άλλαξε τη ζωή μια για πάντα ενώ στο βίντεο που ανέβασαν επίσης φαίνεται το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

«Σε εκείνη τη στιγμή, ξέραμε ότι όλα επρόκειτο να αλλάξουν. Ο φόβος για το άγνωστο μετατράπηκε σε ελπίδα, και αυτό που κάποτε φαινόταν αβέβαιο έγινε η αρχή για κάτι όμορφο.

Επιλέξαμε να εμπιστευτούμε τον χρόνο, να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον και να αγκαλιάσουμε αυτό το ταξίδι με ανοιχτές καρδιές. Μαζί, προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο, γεμάτοι ελπίδα για όσα έρχονται», έγραψε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hercules Tsuzinov (@hercules0)

Η ανάρτηση μέσα σε λίγα λεπτά μάζεψε πολλά likes και σχόλια – ευχές για το παιδάκι που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις