Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Survivor: Εξομολογήσεις παικτών στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης – Κατέρρευσε ο Άγγελος Τσάκας

Survivor: Εξομολογήσεις παικτών στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης – Κατέρρευσε ο Άγγελος Τσάκας

Πράσινοι και Κίτρινοι πάλεψαν για ακόμα ένα έπαθλο στον στίβο μάχης του Survivor, με τους πρώτους τελικά να καταφέρνουν να το κερδίσουν. Όμως, στο επεισόδιο της νύχτας της Πέμπτης (26.09.2024) προς Παρασκευή (27.09.2024) αυτό που κυριάρχησε ήταν οι προσωπικές εξομολογήσεις παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

«Με επηρέασε πάρα πολύ και δεν ήξερα πως να προχωρήσω, ήρθαν πολύ απότομα τα πράγματα», ομολόγησε στην κάμερα του Survivor ο Άγγελος Τσάκας, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Άγγελος θέλησε να μιλήσει και αυτός για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της πράσινης ομάδας του Survivor εκμυστηρεύτηκε στον τηλεοπτικό φακό πως «ο Άγγελος μικρός ήταν ένα παιδί που λόγω και της δουλειάς, που πήγαινε σεζόν στην εστίαση, δεν είχε πολύ μυαλό μες στο κεφάλι του. Δεν είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ, περνούσα απλά τις μέρες μου ωραία και δεν με ένοιαζαν πως ή αν περνάνε οι μέρες. Ήταν πολύ ωραία χρόνια, δεν μετανιώνω για τίποτα, ξέρω ότι έχω κάνει αρκετά λάθη σαν μικρός αλλά γενικά είχα πολύ ωραία και παιδικά και εφηβικά χρόνια».

«Κατάλαβα ότι ο χορός μου αρέσει, διασκεδάζω, κάνω κάτι που ξεχνιέμαι. Μέχρι που καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και έχουμε λίγο ακόμα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει την καλύτερη θέση στην Ελλάδα. Το είχα αφήσει για κάποια χρόνια, τα οποία ήταν λίγο δύσκολα για μένα. Δεν ήθελα πολλά πολλά με κανέναν σχεδόν τότε, ήμουν πιο χαμηλών τόνων».

Όσον αφορά στον χαμό του πατέρα του, ο Άγγελος Τσάκας τόνισε τα εξής στο Survivor της Πέμπτης. «Ετοιμαζόμουν ένα πρωί να πάω για σνόουμπορντ και απλά με πήραν τηλέφωνο για να πάω να τον δω. Ο πατέρας μου ήταν το νούμερο ένα στην οικογένεια μου, το στήριγμα το δικό μου, της μητέρας μου και της αδελφής μου. Οπότε τα επόμενα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα για όλη την οικογένεια».

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ούτε να το αναφέρω, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Οπότε προσπαθώ να τον έχω απλά μέσα μου γιατί ξέρω ότι είναι μέσα μου. Είχαμε πάντα τις διαφωνίες μας αλλά ήξερα ότι με εμπιστεύεται πάρα πολύ. Με επηρέασε πάρα πολύ και δεν ήξερα πως να προχωρήσω γιατί ήρθαν πάρα πολύ απότομα τα πράγματα εκείνη την περίοδο στη ζωή μου».

Στη δική του εξομολόγηση στην κάμερα του Survivor, συγκλόνισε και ο Νίνο. Ο παίκτης των Κίτρινων είπε πως «λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο έπαθα υπερκόπωση και κατάθλιψη».

Ο παίκτης ανέφερε πως παρότι είναι χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής κωπηλασίας, αυτό δεν του απέφερε καμία εξασφάλιση για το μέλλον του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, παρά την αγάπη και τη στήριξη που έλαβε από τους γονείς του και την κοπέλα που αποτέλεσε σταθμό για τον ίδιο, βίωσε υπερκόπωση και κατάθλιψη, γεγονός που τον οδήγησε να απομακρυνθεί από την εθνική ομάδα πριν τους Ολυμπιακούς στο Τόκιο. Μετά από χρόνια αγώνα, δήλωσε πως προσπαθεί να ξαναχτίσει τα όνειρά του από την αρχή.

Τη δική του προσωπική ιστορία διηγήθηκε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, στη δική του εξομολόγηση on camera.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη ζωή του στις ΗΠΑ, τη γνωριμία με τη σύντροφό του, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε φτάσει σε ένα σημείο που οι λογαριασμοί ήταν αρκετοί και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Και για αυτό πήραν την απόφαση με τη σύντροφό του να κάνει αίτηση στο ριάλιτι επιβίωσης για να κάνει μια νέα αρχή.

«Με τη συμβολή διαφόρων φίλων και τη στήριξη της γυναίκας μου αποφασίσαμε στο τσακ μπαμ ότι θα έρθω στο Survivor, να τα ρισκάρω όλα για να μπορέσω να κάνω μια καινούργια αρχή. Ούτως ή άλλως έχω συνηθίσει να κάνω καινούργιες αρχές και να κλείνω κύκλους, να αρχίζω ξανά, οπότε είμαι εδώ για να κάνω ότι μπορώ για να συντηρήσω την οικογένεια μου για ένα καλύτερο μέλλον» πρόσθεσε, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Στα υπόλοιπα που εκτυλίχθηκαν στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου, το οποίο κέρδισαν τελικά οι Πράσινοι, οι παίκτες ψήφισαν ποιον συμπαίκτη τους θέλουν για αρχηγό.Από τις Τίγρεις ο Γιάννης πήρε τις περισσότερες ψήφους, αφού πλέον έχουν αρχίσει να τον εμπιστεύονται όλοι μιας και δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε φορά.

Από τους Αετούς ο Ορφέας και ο Ρηγάκης είχαν λάβει περισσότερες ψήφους με τον Γιώργο Λιανό να παίζει «κορώνα γράμματα» για το ποιος θα αναλάβει τα ηνία.

Κάπως έτσι ο Ρηγάκης αναδείχθηκε αρχηγός, κάτι που ενόχλησε αρκετούς και ιδίως τον Στέφανο!

Ο Ορφέας ήταν αυτός που επικράτησε του Μιχάλη στη μάχη «ψυχραιμίας» και «ισορροπίας» για την ατομική ασυλία στους Αετούς. «Να αξιοποιήσω αυτή τη δύναμη όπως της αρμόζει», δήλωσε αμέσως μετά.

Στους Τίγρεις, ο Νίνο ήταν αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία, για την οποία κοντραρίστηκε με τη Γεωργία.

Νωρίτερα, στη δική της απόπειρα να κερδίσει την ατομική ασυλία η Ekaterina προσπάθησε διακριτικά να κάνει παρατυπία, χωρίς, όμως επιτυχία.

Media Τελευταίες ειδήσεις