Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η άφιξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Ρόδο για το Super Cup και η υποδοχή από φιλάθλους

Η άφιξη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Ρόδο για το Super Cup και η υποδοχή από φιλάθλους

Οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ταξίδεψαν και φέτος μαζί, ενόψει του Super Cup στη Ρόδο. Φίλοι του μπάσκετ, τους υποδέχθηκαν στο νησί.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης και Περιστέρι βρίσκονται από το μεσημέρι της Παρασκευής (27.09.2024) στη Ρόδο, για τις μάχες που θα δώσουν για το τρόπαιο του Super Cup στο μπάσκετ.

Η κάμερα του ΕΣΑΚΕ “συνέλαβε” στη στιγμή που οι παίκτες των ομάδων κατέβηκαν από το αεροπλάνο που τις μετέφερε, με τον Κώστα Σλούκα να κατεβαίνει τα σκαλιά, έχοντας στο πλάι του τον περσινό του συμπαίκτη, Λούκα Βιλντόζα.

Οι δύο “αιώνιοι” ταξίδεψαν με όλους τους παίκτες τους, ακόμη και όσους δηλαδή είναι εκτός “μάχης”, όπως ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τους “πράσινους” και οι Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς για τους Πειραιώτες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GBL (@greek_basketball_league)

Έξω από το αεροδρόμιο της Ρόδου υπήρχαν πολλοί φίλαθλοι (στην πλειοψηφία τους, νεαρής ηλικίας), οι οποίοι περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Οι αθλητές των “αιωνίων” δεν τους χάλασαν χατίρι.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο (28.09.2024) στις 17:15 θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Άρης για να ακολουθήσει στις 20:45 το Ολυμπιακός – Περιστέρι, στους δύο ημιτελικούς, ενώ την Κυριακή στις 20:30 θα γίνει ο τελικός (θα έχει προηγηθεί στις 16:45 ο μικρός τελικός).

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις