Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Θάλεια Ματίκα: Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι το λαχείο μου, είμαστε 16 χρόνια μαζί

Θάλεια Ματίκα: Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι το λαχείο μου, είμαστε 16 χρόνια μαζί
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Θάλεια Ματίκα «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha «Ο Γιατρός» και με αφορμή το γεγονός, φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Happy Day».

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha για τον νέο της ρόλο, τη ζωή της, αλλά και τον γάμο της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχουν μυστικά και συνταγές για τις σχέσεις. Είναι λαχεία που σου έρχονται στη ζωή. Όχι ότι δεν θέλει δουλειά, αλλά είναι και λαχείο, το τυχερό του καθενός. Με τον Τάσο έχουμε πολύ κοινό τόπο και επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο.

Πιστεύουμε και οι δυο πολύ στην οικογένεια. Πιστεύουμε ότι έχουμε τεράστια ευθύνη από τη στιγμή που φέραμε δυο παιδιά στον κόσμο γιατί δεν το επέλεξαν, εμείς αποφασίσαμε και τα φέραμε. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας προσπαθούμε να φεύγουμε από οποιαδήποτε μικροπρεπή σκέψη. Δώσε χώρο και συγχώρεση», δήλωσε στο «Happy Day» για το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της με τον, επίσης, ηθοποιό σύζυγό της, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της Δάνο και την κόρη της Νάγια.

 

«Δεν νιώθω τύψεις γιατί τα τελευταία χρόνια έχω εγκαταλείψει πού την κοινωνική μου ζωή και την έχω αφιερώσει στα παιδιά μου. Δεν το κάνω καταναγκαστικά, μου αρέσει κι εμένα», εξομολογήθηκε, καταλήγοντας, η Θάλεια Ματίκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις