Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Todd English: Βραβευμένος Αμερικανός σεφ κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε πρώην σύντροφό του – Έχει δεχτεί ξανά μηνύσεις για κακοποίηση

Todd English: Βραβευμένος Αμερικανός σεφ κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε πρώην σύντροφό του – Έχει δεχτεί ξανά μηνύσεις για κακοποίηση

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του γνωστού σεφ, Todd English, ο οποίος μαζί τη σύντροφό του κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος μίας πρώην συντρόφου του υποστηρίζει ότι ξύπνησε με έντονα σημάδια όπως νεκρωμένη σάρκα και μόνιμη νευρική βλάβη.

Ο Αμερικανός πολυβραβευμένος σεφ διαθέτει περιουσία 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει λάβει τέσσερις φορές το βραβείο James Beard Award. Ο Todd English αλλά και η Wenjie Song με την οποία ήταν ζευγάρι την περίοδο που φέρονται να διέπραξαν το αποτρόπαιο έγκλημά τους, το οποίο είναι η σεξουαλική κακοποίηση και σωματική βλάβη.

Ο σεφ διατηρούσε σχέση με την Kelly Forman, με την οποία χώρισαν και επανασυνδέθηκαν το 2015. Σύμφωνα με έρευνα του Page Six, ένα βράδυ ο ίδιος την κάλεσε σπίτι του για να δειπνήσουν μαζί με τη νυν σύντροφό του, Wenjie Song, και κάποια στιγμή την πήγε στην κουζίνα, προσπαθώντας να τη φιλήσει. Το θύμα αρνήθηκε, επειδή νόμιζε πως έβγαιναν κρυφά και δεν ήθελε η Song να μάθει κάτι.

Επιστρέφοντας στο τραπέζι, η Wenjie πρότεινε να βγουν για ποτό και τελικά κατέληξαν σε ένα στριπτιτζάδικο, όπου το ζευγάρι πλήρωσε μια χορεύτρια για ιδιωτικό χορό προς την Forman, παρότι εκείνη δεν ήθελε.

Στη συνέχεια επέστρεψαν όλοι μαζί στο σπίτι του και η Kelly έπεσε για ύπνο, το ζευγάρι έκατσε σε ένα καναπέ δίπλα της και ξεκίνησε τις ερωτικές περιπτύξεις. Όταν η Forman ξύπνησε αισθανόταν περίεργα στο σώμα της και πήγε σε γιατρό, όπου έμεινε άναυδη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd English (@cheftoddenglish)

Στο ένα χέρι είχε ανοιχτές πληγές και εγκαύματα τρίτου βαθμού, με τον ειδικό να σημειώνει ότι αυτό συμβαίνει από σβήσιμο τσιγάρου ή υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Επιπλέον, απέκτησε νευρική βλάβη, ενώ στο αιδοίο της είχε βαθύ σχίσιμο, σαν να έγινε βίαιη διείσδυση. Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι νέκρωσε η σάρκα σε μια από τις πληγές της.

Δείτε εδώ την καταγγελία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Las Vegas Food & Wine Festival (@vegasfoodwine)

Ο Todd English και η Wenjie Song με την οποία έχουν χωρίσει πλέον, αρνούνται τις κατηγορίες, ωστόσο με βάση την Page δεν είναι η πρώτη φορά που ο σεφ απασχολεί την αστυνομία.

Στο παρελθόν ο σεφ είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών, ενώ έχει δεχτεί μηνύσεις για κακοποίηση εργαζομένων και σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες, με ορισμένες υποθέσεις να δικάζονται ακόμη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις