Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από δομή φιλοξενίας

Νέα Σμύρνη: Εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από δομή φιλοξενίας

Την εξαφάνιση τριών ανηλίκων από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024).

Για την «τριπλή» εξαφάνιση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι την Παρασκευή (27.09.2024), μεσημεριανές ώρες, από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, χάθηκαν τα ίχνη της Κατερίνας Π., 15 ετών, της Ελευθερίας Σ., 14 ετών και της Καλλιόπης Σ., 17 ετών.

Για τις ανήλικες Κατερίνα και Ελευθερία, υπάρχουν πληροφορίες πως βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών κοριτσιών, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κατερίνα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη αθλητική φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Ελευθερία έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι αθλητική φόρμα, ροζ κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Η Καλλιόπη έχει κοντά ροζ μαλλιά, καστανά μάτια, είναι εύσωμη και έχει ύψος ένα μέτρο και εξήντα εκατοστά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν μπλε παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις