Κυριακή, 29 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ψάχνει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε ανεβασμένο αντίπαλο

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ψάχνει να βγάλει αντίδραση κόντρα σε ανεβασμένο αντίπαλο
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ανεβασμένο Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης” (18:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2 HD) και θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις δυο ήττες που υπέστη. Το “παρών” θα δώσουν οπαδοί και των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του το αρνητικό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική στη Super League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην έδρα του Άρη, ενώ πριν το ματς στο “Βικελίδης” είχε μείνει στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο “Καραϊσκάκης”. Πριν από λίγα 24ωρα, ηττήθηκε με 2-0 στη Λιόν, στην πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League.

Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία διανύει περίοδο φόρμας. Προκρίθηκε επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο (2-1 στη Λιβαδειά), ενώ τρέχει σερί δυο νικών στη Super League.

Ο Ατρόμητος μπορεί να μην έχει σκοράρει στις πέντε τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά είναι η ομάδα – εκτός των BIG-5 – που πήρε το τελευταίο 0-0 με τους Ερυθρόλευκους στο στάδιο Καραϊσκάκης πριν από αυτό της 5ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό.

Για ακόμη ένα ματς, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα αφού εκτός παρέμεινε ο Μασούρας για να προστατευτεί, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Πιρόλα, Ζέλσον. Ο Βάσκος βέβαια επέλεξε να πάρει μαζί του τον Μπάμπη Κωστούλα (που έπαιξε ως αλλαγή απέναντι στη Λιόν και άρεσε), αλλά και τον Χρήστο Μουζακίτη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καρλίτος, έχοντας μια πολύ σημαντική απουσία να αντιμετωπίσει και όλα δείχνουν πως ο Φαν Βέερτ θα πάρει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Στάμενιτς, Έσε – Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης – Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου – Έντερ, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας – Μπάκου, Φαν Βέερτ, Ουάρντα.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Στάικος, Σαμοΐλης

Τέταρτος: Κατσικογιάννης

VAR: Φωτιάς, Σπυρόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις