Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: «Γεμίζουμε και προστατεύουμε την Τούμπα» το μήνυμα των γηπεδούχων προς τους οπαδούς τους

ΠΑΟΚ – Άρης: «Γεμίζουμε και προστατεύουμε την Τούμπα» το μήνυμα των γηπεδούχων προς τους οπαδούς τους
Eurokinissi

Κάθε ενδεχόμενο τιμωρίας της Τούμπας προσπαθεί να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, που θα παρακολουθήσει από κοντά το αποψινό εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη (20:30, Newsit.gr, Νοvasports Prime).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι κάθε λάθος των οπαδών στο ντέρμπι με τον Άρη, μπορεί να αποβεί καθοριστικό στο να τιμωρηθεί η ομάδα και η Τούμπα και παράλληλα τους καλεί να προχωρήσουν στην έγκαιρη ταυτοποίηση των εισιτηρίων τους μέσω του μέσω Gov.gr Wallet.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σημαντικό παιχνίδι στην Τούμπα κόντρα στον Άρη, με τους πρωταθλητές να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή. Ένα παιχνίδι που οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς θα έχουν δίπλα τους τους χιλιάδες φίλους της ομάδας στις εξέδρες.

Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να με την αγορά του εισιτηρίου να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ταυτοποίηση μέσω Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση στο σύστημα πριν τη σέντρα του αγώνα. Οι ποινές για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς εισιτήριο είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δεν θα επιτραπεί στους παραβάτες να δουν το παιχνίδι, ενώ υπάρχει και διοικητικό πρόστιμο. Εισιτήριο, είτε του αγώνα, είτε διαρκείας, πρέπει να έχουν κι όλα τα παιδιά, ακόμα και κάτω των 12 ετών.

Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία, τόσο ταυτοπροσωπίας, όσο και ελέγχου εγκυρότητας εισιτηρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30, εκτός από τη Θύρα 4, που για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα ανοίξει στις 18:00. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός πριν τη σέντρα.

Σύμφωνα με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ένα λάθος αρκεί για να στερήσει από την ομαδα την δύναμη της γεμάτης Τούμπας. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κλείσει η Τούμπα ή μέρος αυτής. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες προς τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο του επίσης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Ταυτοποιούμε τα εισιτήριά μας εγκαίρως, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουμε ενδεχόμενο συνωστισμό, δεν πετάμε αντικείμενα, στηρίζουμε με τη φωνή μας την ομάδας μας στη δύσκολη μάχη που έχει να δώσει.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις