Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Η σχέση μου είναι σοβαρή και είμαι πολύ ερωτευμένη»

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Η σχέση μου είναι σοβαρή και είμαι πολύ ερωτευμένη»

Η Αθηνά Οικονομάκου δηλώνει ευτυχισμένη στη σχέση της, με τον Μπρούνο Τσερέλα, που δίνει τροφή στις κοσμικές στήλες τους τελευταίους μήνες.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μπρούνο Τσερέλα, η Αθηνά Οικονομάκου, σε νέα της συνέντευξη. Η ηθοποιός δήλωσε ερωτευμένη, τόνισε ότι κοντά του νιώθει ασφάλεια και ανέφερε πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. Για το διαζύγιο με τον πρώην άντρα της, Φίλιππο Μιχόπουλο, είπε ότι ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού.

Στην συνέντευξή της, στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» και στον Κώστα Τσουρό, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Έχω Παιδιά» του Mega, η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει τόσο γρήγορα, τη νέα της σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα.

«Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα, είναι ότι πλέον ξέρω να διακρίνω πιο εύκολα το τι πρέπει να με νοιάζει και τι όχι και σε τι επίπεδο. Έχω μεγαλώσει σε μια επαρχία που έζησα μέχρι τα 18 μου με τη συνθήκη ότι πρέπει να πράττω και να φέρομαι με βάση μόνο το τι θα πει ο κόσμος. Προσπάθησα με τα χρόνια να το ξεπεράσω όλο αυτό γιατί είδα ότι δεν με βοηθούσε σε τίποτα και δεν είχε και νόημα, να προσπαθείς να κάνεις κάτι για να ικανοποιείς τους άλλους και να χαίρονται και να σε χειροκροτούν.

Δεν το φέρνεις το αποτέλεσμα, θα υπάρχουν και αυτοί που δεν θα τους αρέσεις. Είναι φυσιολογικό και το έχω αποδεχτεί. Οπότε του να φέρεσαι τουλάχιστον με βάση αυτό που νιώθεις, αυτό που αισθάνεσαι και αυτό που σε ευχαριστεί είναι πιο εποικοδομητικό και ωφέλιμο» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Δεν με κρατάει κάτι πίσω. Μου είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ καλά και χαρούμενη παρά να κάνω τους άλλους χαρούμενους. Ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν και δεν με γνωρίζουν. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα. Είχα μεγάλες αλλαγές σε σύντομο διάστημα. Δεν είναι θέμα αν με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι, είναι θέμα του τι ξέρω εγώ για μένα.

Την ασφάλεια που νιώθω εγώ για μένα και τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γιατί εγώ νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση. Δεν προέκυψε, δεν ήταν τυχαίο. Δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ώριμης σκέψεως. Ήταν συνειδητή απόφαση. Λογάριασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής.

Ήταν κάτι που φαινόταν, επειδή ξέρω τον χώρο, αργά ή γρήγορα θα έβγαινε. Και από το να βγει με έναν τρόπο που δεν θα ήταν όπως θα ήθελα εγώ και από το να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων ή έξω από το σπίτι μου που θα επηρέαζε και τα παιδιά μου, ήταν μια πολύ κρίσιμη περίοδος που θεώρησα ότι θα ήταν πιο ασφαλές και πιο τίμιο από πλευράς μου να το δείξω μόνη μου.

Τους κάλυψα όλους και τους το «έκαψα» κιόλας το θέμα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο έτσι» αποκάλυψε για πρώτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου. «Για να βγάλω τη σχέση μου σημαίνει ότι κάτι… σημαίνει. Η σχέση μου με τον Μπρούνο είναι σοβαρή. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις