Κυριακή, 29 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Πέτρος Τατσόπουλος: Θεωρούσα ότι το να μείνω νηφάλιος εκείνη τη στιγμή θα ήταν μεγαλύτερο λάθος από το να εκραγώ

Πέτρος Τατσόπουλος: Θεωρούσα ότι το να μείνω νηφάλιος εκείνη τη στιγμή θα ήταν μεγαλύτερο λάθος από το να εκραγώ

“Προσπαθώ κάθε μέρα να κλειδώνω τον γέρο έξω από το σπίτι” υπογραμμίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Για τις εκρήξεις που κατά καιρούς έχει κάνει στην τηλεόραση αλλά και την σχέση του με την πίστη και τα “θαύματα” μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Τατσόπουλος την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον Alpha.

“Νομίζω ότι θα βόλευε πολύ τους ρασοφόρους, αυτούς που μερικές φορές αποκαλώ ειρωνικά παπαδαριό, να ξεφορτωθούν το σκεπτικό του νέου μου βιβλίου με τη ρετσινιά ή με τη ρετσέτα από κάτω εμμονή. Δεν είναι όμως αυτό.

Για την ακρίβεια δεν ασχολείται καθόλου το βιβλίο με θέματα πίστης. Ασχολούμαι πάρα πολύ με τις απάτες θαυμάτων” δήλωσε αρχικά ο συγγραφέας.

“Προσπαθώ να τηρώ αυτό που έχει πει ο Κλιντ Ίστγουντ. Προσπαθώ κάθε μέρα να κλειδώνω τον γέρο έξω από το σπίτι. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν κλειδώνουν τον γέρο έξω από το σπίτι από τότε που είναι παιδιά”.

“Και βέβαια έχω αισθανθεί κάποιες φορές αντικείμενο προς εκμετάλλευση. Υπάρχουν φορές που έχω μετανιώσει για εμφανίσεις και για εκρήξεις, ενώ υπάρχουν και άλλες φορές που θεωρούσα την έκρηξη απαραίτητη. Θεωρούσα ότι το να μείνω δηλαδή νηφάλιος εκείνη τη στιγμή θα ήταν μεγαλύτερο λάθος από το να εκραγώ” συμπλήρωσε ακόμα ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις