Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Έλλη Τρίγγου: Όταν βρισκόμαστε με τα παιδιά από τις Άγριες Μέλισσες, είναι πραγματικά σαν να ήμασταν μαζί από πάντα

Έλλη Τρίγγου: Όταν βρισκόμαστε με τα παιδιά από τις Άγριες Μέλισσες, είναι πραγματικά σαν να ήμασταν μαζί από πάντα

“Επειδή ήταν αυτό που ζήσαμε κάτι το μοναδικό, δεθήκαμε σε όλα τα επίπεδα” ομολογεί η Έλλη Τρίγγου.

Για την παρουσία που θα έχει στο νέο κύκλο της Μάγισσας στον ΑΝΤ1 αλλά και τις σημερινές σχέσεις με τους συναδέλφους από το σίριαλ “Άγριες Μέλισσες” μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Τρίγγου στη Ναταλία Γερμανού  το μεσημέρι της Κυριακής οπότε και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. 

“Στη Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά θα εμφανιστώ σε μερικά επεισόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ναι. Επειδή με έναν τρόπο η ιστορία που βρισκόμουν εγώ πέρυσι είναι στη μέση χρονικά και έχουμε ένα παρελθόν και ένα μέλλον, που θα δούμε φέτος, οπότε θα λειτουργώ κάπως σαν συνδετικός κρίκος. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει και γω, γιατί δεν έχω διαβάσει πολλά. Οπότε θα τα λέμε και φέτος λίγο στη Μάγισσα” εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

“Με όλα τα άτομα που ήμασταν μαζί στις Άγριες Μέλισσες, όπως είναι και ο Αναστάσης Ροϊλός, επειδή ήταν αυτό που ζήσαμε κάτι το μοναδικό, δεθήκαμε σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και αν δεν έχουμε καθημερινή επαφή και σχέση μεταξύ μας, όταν βρισκόμαστε, είναι πραγματικά σαν να ήμασταν μαζί από πάντα. Δηλαδή είναι σαν να πηγαίνεις στην οικογένεια”.

“Για τον έρωτα ανάμεσα στη Θεοφανώ με τον Αντρέι στη Μάγισσα, Ναταλία μου, να ρωτήσεις αυτό το ζεύγος το εγκληματικό, την εγκληματική οργάνωση, που λέγεται Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης για να απαντήσουν.

Εγώ πήγα για να παίξω μια μάγισσα! Ήξερα ότι θα παίζει και ο Αναστάσης εννοείται και υπήρχε τεράστια χαρά αλλά δεν το ξέραμε ότι θα καταλήξουμε ερωτευμένοι μέχρι θανάτου. Ήρθε όμως νομίζω όμορφα, ήταν μια πολύ ωραία ιστορία που δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη” συμπλήρωσε ακόμα η Έλλη Τρίγγου στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις