Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Δανάη Μπάρκα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια, παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο»

Δανάη Μπάρκα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια, παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο»
ΦΩΤΟ NDP

Η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε σε συνέντευξή της, τις στιγμές αγωνίας που έζησε, όταν έμαθε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, βρισκόταν σε νοσοκομείο.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έσπευσε από την πρώτη στιγμή, κοντά του, στο νοσοκομείο. Για την ίδια ο δημοφιλής ηθοποιός, είναι όπως έχει πει, ο δεύτερος πατέρας της. Η παρουσιάστρια, μετά και από τον χωρισμό των γονιών της, μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο ηθοποιοί, που παραμένουν έως σήμερα αχώριστοι, συνδέονται εδώ και χρόνια με μια πολύ στενή και ισχυρή φιλία

Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με την υγεία του και τον τρόπο που το έμαθε η ίδια.

«Δεν αγχώνομαι για τίποτα πέρα από τα θέματα υγείας. Αυτό μου το επιβεβαίωσε η ίδια η ζωή δύο μήνες μετά, όταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πέρασε ένα θέμα υγείας» αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Μιλάς για τη νοσηλεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη;

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το έμαθα σε ένα γύρισμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το Night Out. Παράτησα το αμάξι μου, με πήγαν στο νοσοκομείο. Είναι κάποια γεγονότα που συμβαίνουν για να σου θυμίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι».

Η Δανάη Μπάρκα έχει κάνει αμέτρητες αναρτήσεις στα social media με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, μέσα από τις οποίες αποτυπώνεται η αγάπη και η εκτίμηση που του έχει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα και τώρα είναι καλά» είχε πει η Δανάη Μπάρκα, όταν ολοκληρώθηκε η περιπέτεια του ηθοποιού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις