Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ στο γαμήλιο πάρτι: Η Μαρία Ολυμπία σε βίντεο να χορεύει ξέφρενα

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ στο γαμήλιο πάρτι: Η Μαρία Ολυμπία σε βίντεο να χορεύει ξέφρενα

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια διασκέδασαν με τους καλεσμένους τους, στο γαμήλιο πάρτι. Η Μαρία Ολυμπία έκλεψε κάποια στιγμή την παράσταση.

Σε γνωστό ξενοδοχείο της αθηναϊκής ριβιέρας, έγινε το γαμήλιο πάρτι των νεόνυμφων, με τους καλεσμένους να χορεύουν και να μοιράζονται την ευτυχία του ζευγαριού. Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ, έκοψαν αρχικά την τετραώροφη τούρτα και αμέσως μετά η μουσική δυνάμωσε και οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να ξεφαντώνουν. Οι κάμερες κινητών τηλεφώνων «έπιασαν» την Μαρία Ολυμπία να χορεύει με την θεία της, Αλεξία.

Η Μαρία Ολυμπία ήταν παράνυμφος στον γάμο που προηγήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών. Κέντρισε και εκεί τα φλας των φωτογράφων. Στα 28 της χρόνια, το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, δεν περνά ποτέ απαρατήρητο σε δημόσιες εμφανίσεις.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram διακρίνεται επίσης με τη γαλάζια τουαλέτα η Νίνα Φλορ, που έχει παντρευτεί τον Φίλιππο, και με την κόκκινη η Αλεξία, το μεγαλύτερο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας που ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία με την οικογένειά της για τον γάμο της μικρής της αδελφής.

Το γαμήλιο πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με… γαλαζοαίματους και μη, να εύχονται στο ζευγάρι κάθε ευτυχία. Το παρών έδωσε και η Άννα Μαρία, που είχε ενεργό ρόλο στις προετοιμασίες τόσο του γάμου, όσο και των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στην Αθήνα. Στην ίδια άλλωστε έγινε η ενοικίαση του Βυζαντινού Μουσείου, έναντι 15.000 ευρώ.

Εντυπωσιακή ήταν και η τούρτα που έκοψε το ζευγάρι, λίγο μετά την άφιξή του στον χώρο της δεξίωσης. Ο Μάθιου Κουμάρ δεν σταμάτησε να χορεύει ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του Θεοδώρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ ήταν παραμυθένιος. Μετά το τέλος του, οι νεόνυμφοι έβγαλαν μια σειρά από φωτογραφίες με μέλη των οικογενειών τους.

Οι φωτογράφοι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου παρέμειναν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών. Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφόρησαν εικόνες και από το εσωτερικό της εκκλησίας, με την Άννα Μαρία, να εύχεται στην κόρη και στον γαμπρό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Μετά το μυστήριο, γαμπρός και νύφη σταμάτησαν στην είσοδο και αντάλλαξαν το πρώτο φιλί ως παντρεμένοι. Δίπλα τους, ήταν η μητέρα της Θεοδώρας, Άννα Μαρία, που χαιρετούσε τον κόσμο. Η χήρα του εκλιπόντος βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε παντρευτεί στην ίδια εκκλησία, πριν από 60 ολόκληρα χρόνια.

Στα παραλειπόμενα του γάμου, η απόφαση ορισμένων που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν έξω από την Μητρόπολη, να πλησιάσουν μετά το τέλος, για να πάρουν λουλούδια από τη νυφική διακόσμηση και να βγάλουν τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις