Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Θοδωρής Φέρρης: Ίσως να μην μου άξιζε νωρίτερα να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις

Θοδωρής Φέρρης: Ίσως να μην μου άξιζε νωρίτερα να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις

“Μπορεί να μην ήμουν τόσο εργατικός, να μην ήμουν τόσο συνεπής” παραδέχεται ο Θοδωρής Φέρρης.

Για την επαγγελματική του καταξίωση καθώς και τις συμπεριφορές που συνάντησε στις συνεργασίες μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Φέρρης στη συνέντευξη που έδωσε την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA.

“Το Posidonio είναι το πρώτο νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησα να τραγουδάω, τότε με τον Γιάννη Πλούταρχο, στις χρυσές εποχές. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά, ούτε στα όνειρα μου δεν το φανταζόμουν γιατί δεν ονειρευόμουν τόσο μεγάλα πράγματα” δήλωσε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής.

“Ίσως η καταξίωση στο τραγούδι να ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να ήρθε γιατί μάλλον παίρνουμε αυτό που αξίζουμε την στιγμή που πρέπει, δεν ξέρω πως να το πω. Πάντως ενδεχομένως να μην μου άξιζε τότε να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις. Εννοώ πως μπορεί να μην ήμουν τόσο εργατικός, να μην ήμουν τόσο συνεπής.

Δεν πήγαινα στη δουλειά με την δίψα να πετύχω. Κάποια στιγμή όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή έφτασα στο όριο. Ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που σκέφτηκα πως είτε θα σοβαρευτώ είτε σταματάω” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Φέρρης.

“Δεν έχω ζήσει συμπεριφορές αντιεπαγγελματικές αλλά και να τις έζησα, δεν τις κατάλαβα. Δεν έδινα σημασία και το τονίζω αυτό”.

Media Τελευταίες ειδήσεις