Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα»

Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα»

Η Νατάσα Μποφίλιου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά τα αρνητικά σχόλια ορισμένων, για το φόρεμα που επέλεξε σε συναυλία της, στον Λυκαβηττό.

Στο Φεμινιστικό Φεστιβάλ 2024 που διεξάγεται στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου για να δηλώσει τη στήριξή της απέναντι στις γυναίκες που δέχονται πόλεμο. Η κάμερα της εκπομπής, «Εξελίξεις Τώρα» του Mega, βρέθηκε εκεί με την ερμηνεύτρια να μιλά και να απαντά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται εκφράζοντας δημόσια τη γνώμη της.

«Είμαι εδώ ως οφείλω να είμαι ως ένα πρόσωπο που θέλω να στηρίξω το φεμινιστικό κίνημα. Ειδικά φέτος που το φεμινιστικό κίνημα ενώνει την φωνή του με την φεμινιστική αντίσταση και την αλληλεγγύη στις γυναίκες της Γάζας.

Με ενδιαφέρει πάνω από όλα να είμαι ένα πρόσωπο που ξαπλώνω το βράδυ στο κρεβάτι μου και δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα».

Η Αναστασία Γιάμαλη ρώτησε την καλλιτέχνιδα και καλή της φίλη, αν έχει σκεφτεί ποτέ να σταματήσει να παίρνει θέση, καθώς υπάρχει κόσμος που ενοχλείται όταν το κάνει, με την ερμηνεύτρια να απαντά πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση ζωής.

«Το να υποστηρίζει ένας άνθρωπος πανανθρώπινες αξίες, όπως η ειρήνη, η ισότητα, η αλληλεγγύη, αν αυτό είναι πρόβλημα για κάποιους, δεν με αφορά. Το κυριότερο από όλα και αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να είμαι με αυτούς που θέλω να είμαι, στη δική τους τη μεριά» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων του φεστιβάλ, θα διατεθεί σε γυναίκες της Παλαιστίνης και σε φεμινιστικές οργανώσεις.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις