Δευτέρα, 30 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Βιασμό στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Βιασμό στον 5χρονο στην Αλεξανδρούπολη έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τις καταγγελίες της οικογένειας για σεξουαλική κακοποίηση του 5χρονου παιδιού τους δυστυχώς επιβεβαιώνει, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, o ιατροδικαστής στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα από συνομήλικούς τους μέσα στο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μετά την εξέταση του 5χρονου, που φοιτά σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, από ιατροδικαστή, προκύπτει ότι στο παιδί βρέθηκαν σημάδια στον σωματάκι του από χέρι ή κάποιο αντικείμενο (μολύβι), το οποίο δημιούργησε κακώσεις.

Πρόκειται δηλαδή για γενική εικόνα παιδιού που έχει υποστεί κακοποίηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανδρικό μόριο έχει αποκλειστεί.

Η δίκη των νηπιαγωγών για τον βιασμό του 5χρονου στην Αλεξανδρουπόλη διεκόπη για αύριο Τρίτη στις 12:00.

Σήμερα Δευτέρα (30.9.2024) δικάζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οι 4 γονείς των 5χρονων που φέρεται να κακοποίησαν τον συμμαθητή τους στο νηπιαγωγείο. 

Οι νηπιαγωγοί κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι έξι θα ζητήσουν αναβολή της διαδικασίας, καθώς σήμερα παρέλαβαν τον φάκελο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκπαιδευτικοί του νομού Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συναδέλφους τους.

Το χρονικό

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το παιδί επιστρέφοντας από το σχολείο την Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία και εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έγιναν στο νηπιαγωγείο. 

Ο 5χρονος είπε πως δύο συμμαθητές τους τον έβαλαν κάτω την ώρα του διαλείμματος και τον κακοποίησαν.

Ο πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ότι το παιδί του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις