Τρίτη, 1 Οκτ.
25oC Αθήνα

Μύκονος: Η κούκλα που κρατούσε άντρας προκάλεσε φόβο με τους συνειρμούς ορισμένων να είναι αναπόφευκτοι

Μύκονος: Η κούκλα που κρατούσε άντρας προκάλεσε φόβο με τους συνειρμούς ορισμένων να είναι αναπόφευκτοι

Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά για μια κούκλα που κρατούσε άντρας, στα σοκάκια του νησιού. Έμοιαζε με τον “Chucky” της ταινίας θρίλερ του 1988.

Η Μύκονος συνεχίζει και το φθινόπωρο να τροφοδοτεί με εικόνες τα social media. Ένας άντρας βγήκε βόλτα με μια κούκλα «chucky» και προκάλεσε τρόμο! H ψυχή των περαστικών που τον συνάντησαν στο Nammos Village και στα σοκάκια του νησιού πήγε στην… Κούλουρη βλέποντάς τον να κρατάει την «κούκλα δολοφόνο» της γνωστής ταινίας θρίλερ.

Ο ιδιοκτήτης της «κούκλας του σατανά» όπως πολλοί την αποκαλούν, δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει πανικό, άλλα όσοι τον είδαν μάλλον τα χρειάστηκαν και απέφυγαν να κινηθούν κοντά του.

Η ταινία «η κούκλα του σατανά» κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Νοεμβρίου 1988. Έχει κερδίσει περισσότερα από 44 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού παραγωγής 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα πιο εμπορικά θρίλερ όλων των εποχών.

Στο βίντεο του mykonoslive.tv βλέπουμε τις επίμαχες εικόνες, με τον άντρα να κρατάει την κούκλα στα σοκάκια του νησιού.

Η ταινία κέρδισε συνολικά 33.244.684 δολάρια στο box office των ΗΠΑ και 10.952.000 δολάρια στο εξωτερικό, συγκεντρώνοντας ένα παγκόσμιο συνολικό ποσό 44.196.684 δολαρίων

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις