Τρίτη, 1 Οκτ.
25oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Αναρτήθηκε ο πλειστηριασμός και του γραφείου του – Η πρώτη έξοδος με τις κόρες του μετά την αποφυλάκιση

Απόστολος Λύτρας: Αναρτήθηκε ο πλειστηριασμός και του γραφείου του – Η πρώτη έξοδος με τις κόρες του μετά την αποφυλάκιση

Δύο φορές αντιμέτωπος με το ηλεκτρονικό σφυρί έρχεται μέσα στο φθινόπωρο ο Απόστολος Λύτρας, αφού εκτός από το σπίτι, όπου διαμένουν οι μεγαλύτερες κόρες του και η πρώην σύζυγός του, πλέον αναρτήθηκε στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και το γραφείο που διαθέτει ο γνωστός ποινικολόγος στην οδό Εμ. Μπενάκη, στο κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στο Live News, ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την τράπεζα για το σπίτι στο οποίο διαμένουν οι μεγαλύτερες κόρες του, ωστόσο λίγες ημέρες μετά, στις 23 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πλειστηριασμών και το γραφείο στην Εμ. Μπενάκη. Το ακίνητο θα πλειστηριαστεί στις 24 Νοεμβρίου, για την αποπληρωμή χρέους 200.000 ευρώ. Η τιμή πρώτης εκκίνησης έχει καθοριστεί στις 74.000 ευρώ.

Πρόκειται για γραφείο που βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, στον τρίτο όροφο οκταόροφου «μεγάρου» με επαγγελματικούς χώρους, το οποίο απέκτησε ο Απόστολος Λύτρας από τους γονείς του, με συμβόλαιο του 2001.

Όπως περιγράφεται στην έκθεση εκτίμησης του γραφείου, «κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το κτίριο είναι σχετικά αξιόλογης ποιότητας κατασκευής και σε καλή κατάσταση συντήρησης, λαμβάνοντας υπόψη και την παλαιότητά του. Το βασικό πλεονέκτημα του μεγάρου είναι η θέση, αφού είναι στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας».

 

Οι εκτιμητές αναφέρουν ότι «δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την εσωτερική κατάσταση του ακινήτου, αφού πραγματοποιήθηκε μόνο εξωτερική αυτοψία. Θεωρούμε ότι το εκτιμώμενο γραφείο είναι σε εν γένει μέτρια έως καλή κατάσταση, ανάλογη με αυτήν αντίστοιχων παρόμοιων ακινήτων στην περιοχή, όμοιας παλαιότητας».

Ο πλειστηριασμός του ακινήτου προσθέτει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος προσπαθεί να βάλει σε τάξη την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή από την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορίνθου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για το ακίνητο, στο οποίο στεγάζεται το γραφείο του Απόστολου Λύτρα.

Με χαμόγελα η πρώτη ανάρτηση μετά την αποφυλάκιση

Ο Απόστολος Λύτρας, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, θα μείνει εκτός δικαστικών αιθουσών για τους επόμενους 6 μήνες, μετά την «καμπάνα» του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ. Η ποινή που του επεβλήθη είναι χωρίς αναστολή, με τον ίδιο να αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ασκήσει έφεση.

Αν και τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει πληθαίνουν, ο 52χρονος δικηγόρος δείχνει να μην το βάζει κάτω. Αργά το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024), ο Απόστολος Λύτρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο facebook μετά από μήνες. Στη φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται ο ίδιος, πλαισιωμένος από τις τρεις κόρες του, τις δύο μεγαλύτερες από τον πρώτο γάμο του, αλλά και τη μικρότερη, από τον γάμο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

 

Όλα δείχνουν ότι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι επήλθε συνεννόηση για να μπορεί ο γνωστός ποινικολόγος να βλέπει τη μικρότερη κόρη του. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Απόστολος Λύτρας είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ότι μετά την αποφυλάκισή του δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της. Πατέρας και κόρες χαμογελούν μπροστά στον φακό χαρούμενοι, παρά την τρικυμία που χτυπά την οικογένειά τους, τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα τα σχόλια είναι εκατοντάδες, ενώ μέσα σε αυτά ξεχωρίζει της αδερφής του, επίσης δικηγόρου, Βίκυς Λύτρα.

«Αγάπες μου, πάντα έτσι» έγραψε η αδερφή του Απόστολου Λύτρα.  «Πάντα μετά την τρικυμία έρχεται η μπουνάτσα. Και ήρθε για αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο», σχολίασε στην κ. Λύτρα διαδικτυακή φίλη του γνωστού ποινικολόγου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις