Τρίτη, 1 Οκτ.
24oC Αθήνα

Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του σε εστιατόριο του Σίδνεϊ – Τα τρομακτικά πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες

Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του σε εστιατόριο του Σίδνεϊ – Τα τρομακτικά πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες

Ένας άνδρας από την Αυστραλία απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του, την κυνήγησε κρατώντας μαχαίρι τραυματίζοντάς την και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης.

Σοκαριστικά πλάνα που κατέγραψαν το επεισόδιο, δείχνουν τη νεαρή γυναίκα να δέχεται επίθεση από τον πρώην σύντροφό της σε κατάστημα McDonald’s στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το συμβάν σημειώθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024, ωστόσο το βίντεο προβλήθηκε στο δικαστήριο με την άδεια του θύματος.

Η γυναίκα προσπάθησε να απωθήσει τον δράστη και να τρέξει εντός του αστιατορίου, όταν εκείνος την κυνήγησε ενώ είχε σταχέρια του ένα μαχαίρι 20 εκατοστών. Την ώρα που η γυναίκα προσπαθούσε να αποκρούσει τα χτυπήματα του πρώην συντρόφου της, εκείνος την έσυρε στο πάτωμα, τραυματίζοντάς την στο χέρι καθώς εκείνη προσπαθούσε να αρπάξει το μαχαίρι του.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, το χέρι και τα πόδια, συμπεριλαμβανομένου του τραβήγματος μερικών από τα μαλλιά της και ενός τραύματος στο τριχωτό της κεφαλής από το σύρσιμο στο δάπεδο με πλακάκια.

Στο εστιατόριο βρίσκονταν τρεις κοπέλες οι οποίες είδαν την βίαιη επίθεση να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο δράστης καταδικάστηκε με τις κατηγορίες τραυματισμού από πρόθεση, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, της χρήσης όπλου και απειλής, για παράβαση του νόμου περί βίας και καταδίωξη εις βάρος του θύματος.

Τα βαθιά τραύματα που έφερε η γυναίκα στα χέρια την οδήγησαν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ήταν απίθανο να ανακτήσει την πλήρη λειτουργία τους.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο νεαρός άνδρας έκανε χρήση κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και αλκοόλ από την ηλικία των 13 ετών μετά το θάνατο του πατέρα του. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις