Τετάρτη, 2 Οκτ.
20oC Αθήνα

ΗΠΑ: Η τελευταία φωτογραφία των παππούδων και του εγγονού τους από την σκεπή πριν τους παρασύρει το νερό από τον τυφώνα Χέλεν

ΗΠΑ: Η τελευταία φωτογραφία των παππούδων και του εγγονού τους από την σκεπή πριν τους παρασύρει το νερό από τον τυφώνα Χέλεν

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών στις ΗΠΑ από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Χέλεν και οι αρχές δίνουν σκληρή μάχη με τον χρόνο για να βρουν τους τουλάχιστον 600 αγνοούμενους.

Ανάμεσα στα θύματα του τυφώνα Χέλεν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ μαζί με τον εγγονό τους.

Το ζευγάρι ηλικίας 70 χρόνων, μαζί με την κόρη τους Μέγκαν και τον επτάχρονο γιος της, Μίκα, είχαν σκαρφαλώσει στη στέγη του σπιτιού τους για να σωθούν από τα ερμητικά νερά που προκάλεσε ο τυφώνας, περιμένοντας τους διασώστες.

Στην τελευταία τους φωτογραφία φαίνονται οι δύο παππούδες να βρίσκονται πάνω στη στέγη και να έχουν μαζί τους σακίδια πλάτης με κάποιες κουβέρτες.

«Παρακολουθούν 18 τροχοφόρα και αυτοκίνητα να επιπλέουν. Την ίδια ώρα, μέρος του σπιτιού στο οποίο κάθονται βρίσκεται μπροστά τους. Έχουν καλέσει τις Αρχές, αλλά δεν είναι οι μόνοι που χρειάζονται διάσωση.

Αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή που η πίστη είναι το μόνο που έχεις» έγραψε η αδελφή της Μέγκαν, Τζέσικα Ντράι στα social media.

Δυστυχώς το ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί με τον εγγονό τους, δεν τα κατάφεραν. Πνίγηκαν όταν η στέγη του σπιτιού τους υποχώρησε. Η κόρη τους και η μητέρα του 7χρονου ήταν η μοναδική που σώθηκε.

Η Μέγκαν κατάφερε να γλιτώσει καθώς πιάστηκε από κάποια αντικείμενα που επέπλεαν στο νερό. Οι διασώστες την βρήκαν μία ώρα αργότερα και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στην εντατική.

Μετά την τραγική κατάληξη της οικογένειας, η Τζέσικα μοιράστηκε στα social media το κακό που τους συνέβη.

«Δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια τη θλίψη, το σπαραγμό και την καταστροφή που περνάμε οι αδελφές μου και εγώ, ούτε να φανταστώ τον πόνο που έχουμε μπροστά μας, έγραψε αρχικά.

Σας παρακαλώ, στις προσευχές να θυμηθείτε την αδελφή μου που έχασε τον γιο της, και την άλλη αδελφή μου κι εμένα, καθώς προσπαθούμε να την παρηγορήσουμε με κάποιον τρόπο», πρόσθεσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις