Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Λορέντζο Μπράουν στο Βερολίνο για την πρεμιέρα του στη Euroleague

Παναθηναϊκός: Με Λορέντζο Μπράουν στο Βερολίνο για την πρεμιέρα του στη Euroleague
Eurokinissi

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αρχίζει από το Βερολίνο την προσπάθειά του, για να διατηρήσει τα σκήπτρα στη Euroleague (03.10.2024, 19:45, Newsit.gr).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Άλμπα Βερολίνου, για την 1η αγωνιστική στη Euroleague, εκεί όπου τελείωσε πέρυσι -θριαμβευτικά- την πορεία του στη διοργάνωση με την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού.

Οι “πράσινοι” ταξιδεύουν για Βερολίνο με τον Εργκίν Αταμάν να μην μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες των Κώστα Αντετοκούνμπο, Μωραΐτη και Σαμοντούροφ.

Κανονικά στο αεροπλάνο θα μπουν οι τρεις καλοκαιρινές προσθήκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (Μπράουν, Γιούρτσεβεν και Οσμάν).

Θυμίζουμε ότι ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο πέλμα και για αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός των δύο αναμετρήσεων στο Super Cup. Ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν θα τον έχει μαζί του στο Βερολίνο και σε περίπτωση που ο Μπράουν δε νιώσει ενοχλήσεις, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Βερολίνο, θα αγωνιστεί.

Το “τριφύλλι” θα ταξιδέψει στη Γερμανία έχοντας και τον κόσμο του στο πλευρό του. Περισσότεροι από 100 φίλοι του Παναθηναϊκού έκλεισαν τα εισιτήριά τους για να πάνε μαζί με την ομάδα του Αταμάν στο Βερολίνο. Εκεί θα συναντήσουν κι άλλους φίλους των “πράσινους”, που θα έρθουν από Γερμανία, Ελλάδα και άλλα μέρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις