Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Κέρκυρα: Στη φυλακή η 49χρονη Ρωσίδα που δολοφόνησε τον 68χρονο σύζυγό της

Κέρκυρα: Στη φυλακή η 49χρονη Ρωσίδα που δολοφόνησε τον 68χρονο σύζυγό της
corfutvnews.gr

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 49χρονη γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 68χρονο σύζυγό της στην Κέρκυρα.

Η απολογία της 49χρονης γυναίκας από τη Ρωσία διήρκεσε για πάνω από 4 ώρες, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύζυγό της στην Κέρκυρα, αλλά βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Όπως υποστήριξε, το βράδυ εκείνο δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο και τον μαχαίρωσε στην προσπάθειά της να σώζει τη ζωή της.

Τραγικό πρόσωπο η 11χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φιλοξενείται σε φιλική οικογένεια, ενώ παρακολουθείται καθημερινά από παιδοψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου η 49χρονη Ρωσίδα, άσκησε δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το τελευταίο αντίο στον 68χρονο 

Σχεδόν την ίδια ώρα, το μεσημέρι της Τετάρτης, συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 68χρονο, προσερχόμενοι στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Κωτσέλα.

Απαρηγόρητες οι δύο κόρες του – η 11χρονη από τον δεύτερο γάμο του με τη Ρωσίδα και η 42χρονη από τον πρώτο γάμο του – δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν τον πατέρα τους κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις