Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Η κόρη μου έχει κάτι από το ταμπεραμέντο της μητέρας της»

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Η κόρη μου έχει κάτι από το ταμπεραμέντο της μητέρας της»

«Την ώρα που παίζει, έχει στοιχεία από τη μάνα της» ομολογεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την κόρη του, Μαριλού.

Τόσο στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αγαπημένης του συζύγου όσο και στις ομοιότητες που διακρίνει πια ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη του, Μαριλού αναφέρθηκε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ.

«Δεν βλέπω τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία από ότι λίγα χρόνια πριν, όχι. Η θλίψη αλλάζει, δεν ξέρω αν μαλακώνει αλλά αλλάζει. Είναι όμως δυσάρεστο, έχουν περάσει τρία χρόνια και τρεις μήνες από τον θάνατο της γυναίκας μου» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Θα πω ωστόσο το εξής. Μ’ αρέσει ο ηθοποιός να έχει την τρέλα ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο ρόλος ή η σκηνή, δεν χρειάζεται να είμαστε και στην καθημερινότητα μας μονίμως μέσα σε μια σκέψη ότι… είμαι κωμικός και πρέπει να κάνω τον κωμικό ακόμη και στο καφενείο».

«Έχω διαπιστώσει, τώρα τελευταία, σε κάποιες παραστάσεις και κάτι τηλεοπτικά που κάνει η Μαριλού, ότι έχει κάτι από το ταπεραμέντο της μάνας της. Δεν της μοιάζει πάρα πολύ στα χαρακτηριστικά όμως, την ώρα που παίζει, έχει στοιχεία από τη μάνα της. Κοίτα, τώρα, το dna και πως φέρνει το ένα το άλλο» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις